user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Security Tester

in Eindhoven

sQout
  • sQout
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Een Security Tester die een nieuwe uitdaging zoekt, is hier aan het juiste adres. Zeker als je je op je gemak voelt in een internationale, multiculturele setting. Je bent verantwoordelijk voor het proces rond de validatie van de software. Als tester ben je iemand die het uiterste uit de bestaande technologie sleept. Je technische kennis is voldoende om zelfstandig te werken aan releases, projecten en deadlines. Na afloop rapporteer je je bevindingen aan het hoofd van de ontwikkelafdeling.
Functie-eisen • Minimaal een HBO werk-en denkniveau en tussen de één en vier jaar testervaring
• Testplannen opstellen en uitvoeren
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf, gevestigd in Eindhoven, is gespecialiseerd in een bijzondere vorm van beveiliging, namelijk cyberbeveiliging. Hier is steeds meer vraag naar, met als gevolg dat deze firma behoorlijk groeit. Dankzij onafgebroken onderzoek en ontwikkeling, toewijding om het beste resultaat te bereiken en constante vernieuwing ontstaat er uitstekende, up-to-date software. Door deze inspanningen is dit bedrijf ‘het beste jongetje van de klas’. Het is een uitdaging op zich om dit te blijven. Daarvoor is inzet en enthousiasme nodig. Echt een baan voor een vakfreak die outside the box denkt.

Open en eerlijk. Zo valt niet alleen de bedrijfssfeer te omschrijven, maar ook de houding naar de klanten toe. De software is toegespitst op de behoefte van de klant. Zonder vraag geen ontwikkeling. Er wordt altijd gewerkt aan verbetering van de producten. Een logisch gevolg van nieuwe technische ontwikkelingen.
Je gaat deze technologische uitdaging aan in een internationale omgeving.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 5.000 p/m