Contactgegevens

PM Networking https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_pm.png
Stationsstraat 1
1506DA Zaandam Noord-Holland NL

075-6811611
PM Networking
Score: 9.0
Stemmen: 2

PM Networking

Stationsstraat 1, Zaandam

PM Networking

PM Networking houdt zich onder andere bezig met het verbeteren, vereenvoudigen, adviseren en leveren van ICT omgevingen, oplossingen en diensten. Dit wordt gedaan in combinatie met de installatie en implementatie en worden onderhouden door middel van een Service Level Agreement (SLA).

PM Networking houdt zich bezig met systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning en advies. Daarnaast ontwikkelen wij ook applicaties en webshops/sites waardoor we een totaalaanbod leveren op ICT gebied.

-------
Dit is de reden dat jij wilt werken bij ons!

PM Networking is een leuk gezellig bedrijf met ware specialisten en mensen die houden van het vak. Wij hebben een informele werksfeer, lunchen zo veel mogelijk gezamenlijk, zijn leergierig en hebben uitdagende opdrachten en opdrachtgevers. Alles bij elkaar een goede mix voor een leuke job en ontwikkelingsmogelijkheden!

Werken bij PM Networking? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
3 vervulde ICT vacatures
Medior PHP Developer in de omgeving Zaandam (vervuld)
PM Networking Dit is waarom jij bij PM Coded wilt werken; Een leuk team van 8 personen waarvan 3 ervaren PHP ontwikkelaars Diversiteit aan opdrachten, veel afwisseling dus Doorgroei..
Senior systeembeheerder regio Zaandam (vervuld)
PM Networking Als Senior Systeembeheerder bij PM Networking ben je voornamelijk bezig met het beheer en de ondersteuning van onze opdrachtgevers (klanten) en het optimaliseren van onze ..
Servicedesk 1e lijn in de omgeving Zaandam (vervuld)
PM Networking Op de helpdesk van PM Networking is er plaats voor een Servicedesk Medewerker 1e lijn. Deze medewerker zal gaan werken in een team van 6 - 8 personen. Dit team is ..
Bekijk ICT vacatures