user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Applicatiebeheerder - Alphen aan den Rijn

in Alphen aan den Rijn

Talent Masters
  • Talent Masters
  • Autodidact of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd exportbedrijf in planten en bomen. Met meer dan 30 jaar ervaring op zowel de Nederlandse en internationale markt mogen zij zich een leidende zakenpartner noemen. De primaire focus ligt op het brede scala van Europese binnen- en buitenplanten van o.a. Nederlandse, Duitse, Deense, Italiaanse en Spaanse komaf.
De opdrachtgever speelt goed in op de wensen en behoeften van de cliënten en kan op maat gemaakte aanbiedingen maken voor binnen- en buitenplanten. Hierdoor zijn zij in staat de continuiteit van de levering van planten aan alle centra te garanderen. Mede daardoor kunnen zij een volledig servicepakket aanbieden. Om hun visie te realiseren voor samenwerkingen met de allerbeste telers staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het is van belang dat er pro-actief meegedacht wordt aan het proces. 

Bij deze organisatie zijn er ca. 40 medewerkers werkzaam. Wegens succes en een enorme groei, hebben zij onlangs het hoofdkantoor uitgebreid. Deze organisatie is dan ook continu in beweging. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit en blinken uit door een persoonlijke benadering en aandacht voor ambiance. Gastvrijheid, professionaliteit, teamgeest en wilskracht staan hoog in het vaandel. Er wordt veel aandacht besteed aan werksfeer en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Functieomschrijving
Als junior Applicatiebeheerder ben je technisch en functioneel verantwoordelijk voor de gebruikte applicaties en de ondersteunende taken op het gebied van IT en Logistiek. Hierbij hoort in eerste instantie ook een stuk Fustadministratie maar dit is van tijdelijke toepassing (+/- 2 uur per dag). Je rapporteert aan Manager Operations & ICT, en je maakt deel uit van de key-users en vertegenwoordigt hierin de Logistiek.
 

lees meer

Functie-eisen - Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding ICT of Logistiek niveau 3 of 4;
- Affiniteit voor ICT, Logistiek en cijfermatig denken;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Kennis van C/AL en SQL is een pré;
- Je vind het leuk nieuwe dingen te leren en je kennis te vergroten;
- En daarnaast ben je kwaliteitsgericht en Analytisch ingesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Talent Masters bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgever voor ICT-functies op alle niveaus: van Servicedeskmedewerker en developer tot ICT-Manager. Wij bemiddelen op basis van Werving en Selectie, Detavast of detachering. Wij willen ons onderscheiden door zorgvuldig om te gaan met kandidaten en opdrachtgevers, in het streven naar optimale oplossingen.

Talent Masters heeft daarnaast expertise opgebouwd op het gebied van de aansluiting van de MBO en HBO student in zijn of haar werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gericht traineeship, waardoor de studenten direct ingezet kunnen worden binnen een operationele omgeving. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor zij beter in staat zijn zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en het beter mogelijk wordt om voor hen een geschikte baan te vinden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.500 p/m

Ons aanbod
- Een baan die bij jouw past en je verder helpt in je carrière;
- Een salaris tussen € 1.800,- en € 2.500,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
- Vergoeding woon- werkverkeer van € 0,19 per km, tot een max. van 60 km;
- 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
- 1% eindejaarsuitkering;
- Aanvullend pensioen, bovenop standaard.

lees meer

Junior Applicatiebeheerder - Alphen aan den Rijn
Score: 7.6
Stemmen: 19

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Alphen aan den Rijn