user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Junior Support Medewerker

Vacature Leiderdorp

Talent Masters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving We zijn op zoek ICT-ers met een Mbo niveau 4 diploma die in zijn voor een nieuwe uitdaging! Je gaat aan de slag gaan in een functie, zoals op de servicedesk of als support medewerker. Daar krijg je de kans jouw kwaliteiten op het gebied van het tonen van initiatief, het adequaat oplossen van problemen en communicatie te laten zien en verder te ontwikkelen.
 
Functie-eisen - Een afgeronde Mbo-opleiding ICT niveau 4;
- 0-3 jaar relevante werkervaring;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Je hebt een proactieve houding en toont initiatief;
- Je vind het leuk nieuwe dingen te leren en je kennis te vergroten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Talent Masters heeft expertise opgebouwd op het gebied van aansluiting van de student in hun werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut, op MBO en HBO niveau. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gerichte traineeship, waardoor de student direct ingezet kan worden binnen een operationele organisatie. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor hun waarde een meer onderscheidend vermogen heeft op de arbeidsmarkt. Daarnaast begeleiden en bemiddelen wij schoolverlaters bij het vinden van een geschikte baan.

Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor als startende IT-er op zoek naar een interessante baan? Hoe vínd je die interessante baan? Maar ook: Hoe vind je als werkgever talentvolle servicedesk medewerkers, programmeurs en/of business intelligence medewerkers ?
Talent Masters zet zich in om vraag en aanbod in IT-Talent bij elkaar te brengen. In ons programma besteden wij aandacht aan de individuele kwaliteiten van onze trainees en jonge professionals, en werken wij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarbij luisteren wij naar wat onze klanten wensen en vinden wij de juiste match. Ons doel: Wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling als IT-er en vinden voor jou de juiste baan of het traineeship, en voor onze klanten vinden wij het IT-talent dat zij zoeken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.650 - € 2.450 p/m

(afhankelijk van leeftijd en ervaring)
Overige info - Een baan die bij jouw past en je verder helpt in je carrière;
- Een salaris tussen €1650 en €2450 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
- Volledige reiskostenvergoeding;
- 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
- Toegang tot al onze trainingen;
- De mogelijkheid tot het gratis behalen van certificaten naar keuze;
- Een bonus bij het aandragen van nieuwe collega’s.

lees meer

Natascha van Hoof Contactpersoon Mevr. Natascha van Hoof
071-3411565
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Helpdeskmedewerker in regio Leiderdorp
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiderdorp