user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Support Medewerker

in Leiderdorp

Talent Masters
  • Talent Masters
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving We zijn op zoek ICT-ers met een Mbo niveau 4 diploma die in zijn voor een nieuwe uitdaging! Je gaat aan de slag gaan in een functie, zoals op de servicedesk of als support medewerker. Daar krijg je de kans jouw kwaliteiten op het gebied van het tonen van initiatief, het adequaat oplossen van problemen en communicatie te laten zien en verder te ontwikkelen.
 
Functie-eisen - Een afgeronde Mbo-opleiding ICT niveau 4;
- 0-3 jaar relevante werkervaring;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Je hebt een proactieve houding en toont initiatief;
- Je vind het leuk nieuwe dingen te leren en je kennis te vergroten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Talent Masters bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgever voor ICT-functies op alle niveaus: van Servicedeskmedewerker en developer tot ICT-Manager. Wij bemiddelen op basis van Werving en Selectie, Detavast of detachering. Wij willen ons onderscheiden door zorgvuldig om te gaan met kandidaten en opdrachtgevers, in het streven naar optimale oplossingen.

Talent Masters heeft daarnaast expertise opgebouwd op het gebied van de aansluiting van de MBO en HBO student in zijn of haar werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gericht traineeship, waardoor de studenten direct ingezet kunnen worden binnen een operationele omgeving. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor zij beter in staat zijn zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en het beter mogelijk wordt om voor hen een geschikte baan te vinden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.650 - € 2.450 p/m

(afhankelijk van leeftijd en ervaring)
Junior Support Medewerker
Score: 7.3
Stemmen: 37

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiderdorp