user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down
Contact Us   |   Terms
Contact Us   |   Terms

Job Skilled Servicedesk Medewerkers Omg. Amsterdam en Den Haag

in Leiderdorp

Talent Masters
 • Talent Masters
 • MBO, 1 - 10 year experience
 • 36-40 hours per week
Function description Voor onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar Skilled Servicedesk Medewerkers. Vind jij het leuk om allerlei soorten klanten te helpen met hun problemen met ICT, en heb jij kennis van ITIL of ben je bereid om je certificaat te behalen en heb jij al ervaring op de Servicedesk? Lees dan de volledige vacature.
 
Functie Profiel
In de functie van Skilled Servicedesk Medewerker houd je je voornamelijk bezig met het aannemen en registreren van incidenten. Deze incidenten los je zoveel mogelijk direct (ongeveer 80%) op en schakelt waar nodig een specialist in en/of draagt de melding over. Je gaat de gebruikers van onze klanten op remote basis ondersteunen met de kennis die je hebt. Je weet goed om te gaan met een helpdesk managementtool (als Clientele, SM7 en/of Topdesk) en begrijpt de noodzaak van het goed en adequaat registreren van je werk. 
 

read more

Requirements
 • Een IT opleiding minimaal op MBO-4 niveau
 • Kennis van ITIL; ITIL foundation certificering is een pre
 • MCITP SA 2008 of MCSA 2012 is een pre
 • Ervaring met helpdeskregistratiesystemen 
 • Minimaal Windows 7/8 en Office 2010/2013 ervaring
 • 2 tot 5 jaar ervaring als servicedeskmedewerker
 • Sterk in de communicatie 

read more

Company description Talent Masters heeft expertise opgebouwd op het gebied van aansluiting van de student in hun werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut, op MBO en HBO niveau. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gerichte traineeship, waardoor de student direct ingezet kan worden binnen een operationele organisatie. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor hun waarde een meer onderscheidend vermogen heeft op de arbeidsmarkt. Daarnaast begeleiden en bemiddelen wij schoolverlaters bij het vinden van een geschikte baan.

Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor als startende IT-er op zoek naar een interessante baan? Hoe vínd je die interessante baan? Maar ook: Hoe vind je als werkgever talentvolle servicedesk medewerkers, programmeurs en/of business intelligence medewerkers ?
Talent Masters zet zich in om vraag en aanbod in IT-Talent bij elkaar te brengen. In ons programma besteden wij aandacht aan de individuele kwaliteiten van onze trainees en jonge professionals, en werken wij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarbij luisteren wij naar wat onze klanten wensen en vinden wij de juiste match. Ons doel: Wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling als IT-er en vinden voor jou de juiste baan of het traineeship, en voor onze klanten vinden wij het IT-talent dat zij zoeken.

read more

Salary info Salary negotiable

 1. ICTerGezocht.nl
 2. IT Jobs
 3. Leiderdorp