user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job Skilled Servicedesk Medewerkers Omg. Amsterdam en Den Haag

in Leiderdorp

Talent Masters
 • Talent Masters
 • MBO level 4 or higher
 • Junior/Medior level
 • Fulltime / Detachering/Interim / Temporary
 • 36 - 40 hours p/w
Function description Voor onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar Skilled Servicedesk Medewerkers. Vind jij het leuk om allerlei soorten klanten te helpen met hun problemen met ICT, en heb jij kennis van ITIL of ben je bereid om je certificaat te behalen en heb jij al ervaring op de Servicedesk? Lees dan de volledige vacature.
 
Functie Profiel
In de functie van Skilled Servicedesk Medewerker houd je je voornamelijk bezig met het aannemen en registreren van incidenten. Deze incidenten los je zoveel mogelijk direct (ongeveer 80%) op en schakelt waar nodig een specialist in en/of draagt de melding over. Je gaat de gebruikers van onze klanten op remote basis ondersteunen met de kennis die je hebt. Je weet goed om te gaan met een helpdesk managementtool (als Clientele, SM7 en/of Topdesk) en begrijpt de noodzaak van het goed en adequaat registreren van je werk. 
 

read more

Requirements
 • Een IT opleiding minimaal op MBO-4 niveau
 • Kennis van ITIL; ITIL foundation certificering is een pre
 • MCITP SA 2008 of MCSA 2012 is een pre
 • Ervaring met helpdeskregistratiesystemen 
 • Minimaal Windows 7/8 en Office 2010/2013 ervaring
 • 2 tot 5 jaar ervaring als servicedeskmedewerker
 • Sterk in de communicatie 

read more

Company description Talent Masters bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgever voor ICT-functies op alle niveaus: van Servicedeskmedewerker en developer tot ICT-Manager. Wij bemiddelen op basis van Werving en Selectie, Detavast of detachering. Wij willen ons onderscheiden door zorgvuldig om te gaan met kandidaten en opdrachtgevers, in het streven naar optimale oplossingen.

Talent Masters heeft daarnaast expertise opgebouwd op het gebied van de aansluiting van de MBO en HBO student in zijn of haar werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gericht traineeship, waardoor de studenten direct ingezet kunnen worden binnen een operationele omgeving. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor zij beter in staat zijn zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en het beter mogelijk wordt om voor hen een geschikte baan te vinden.

read more

Salary info Salary negotiable