user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Talent Masters https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5530/25c17e4bdfda0250994c071414dc758f/
Sisalbaan 13
2352AZ Leiderdorp Zuid-Holland NL

071-341 1565
Talent Masters
Score: 8.5
Stemmen: 2

Talent Masters

Sisalbaan 13, Leiderdorp

Talent Masters
  • Talent Masters
  • Leiderdorp
  • 11 - 50 medewerkers
  • 071-341 1565
Bekijk ICT vacatures

Talent Masters bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgever voor ICT-functies op alle niveaus: van Servicedeskmedewerker en developer tot ICT-Manager. Wij bemiddelen op basis van Werving en Selectie, Detavast of detachering. Wij willen ons onderscheiden door zorgvuldig om te gaan met kandidaten en opdrachtgevers, in het streven naar optimale oplossingen.

Talent Masters heeft daarnaast expertise opgebouwd op het gebied van de aansluiting van de MBO en HBO student in zijn of haar werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gericht traineeship, waardoor de studenten direct ingezet kunnen worden binnen een operationele omgeving. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor zij beter in staat zijn zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en het beter mogelijk wordt om voor hen een geschikte baan te vinden.

Werken bij Talent Masters? 2 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Junior Support Engineer regio Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Talent Masters - Leiderdorp
Medior Support Medewerker Randstad en omgeving
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Talent Masters - Leiderdorp
28 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Support medewerker, regio Amsterdam (vervuld)
Talent Masters Bedrijfsprofiel Talent Masters ondersteunt de ontwikkeling van jonge en meer ervaren IT-ers en vindt voor hen de juiste baan of traineeship. We onderscheiden ons door ..
Voip Support Medewerker omgeving Amsterdam (vervuld)
Talent Masters Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een Voip Support Medewerker. Jij versterkt het Support Team en je houdt je onder andere bezig met de volgende ..
Junior Applicatiebeheerder - Alphen aan den Rijn (vervuld)
Talent Masters Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd exportbedrijf in planten en bomen. Met meer dan 30 jaar ervaring op zowel de Nederlandse en internationale markt ..
Junior Support Engineer - Regio Amsterdam (vervuld)
Talent Masters Omschrijving functie Jij versterkt het Support Team en je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden: • Het ondersteunen van de Supportafdeling met ..
Junior Support Medewerker (vervuld)
Talent Masters We zijn op zoek ICT-ers met een Mbo niveau 4 diploma die in zijn voor een nieuwe uitdaging! Je gaat aan de slag gaan in een functie, zoals op de servicedesk of als support ..
Medior Support Engineer, Amsterdam (vervuld)
Talent Masters Bedrijfsinfo Onze opdrachtgever, een Internationale onderneming is op zoek naar een medior support medewerker voor het Support Center in Amsterdam. Het bedrijf is met zijn ..
Junior Support Engineer - Alphen aan den Rijn (vervuld)
Talent Masters Je bent een jonge en zeer enthousiaste starter die niet te stuiten is als het gaat om continue te willen leren en jezelf te willen verbeteren als het gaat om je huidige ICT ..
Tweedelijns Support Engineer - Amstelveen (vervuld)
Talent Masters Een brede interesse en kennis op het gebied van VOIP en internet (en eventueel mobiel) is van groot belang. Wij vinden het erg belangrijk dat jij je als support engineer ..
Front-End Developers (vervuld)
Talent Masters Bedrijfsprofiel Dit is een jong bedrijf met een platte organisatiestructuur. Het team bestaat uit jonge en ervaren developers. Men gaat voor kwaliteit en professionaliteit. ..
Junior Support Engineer Omg. Amsterdam, Leiden en Den Haag (vervuld)
Talent Masters Heb jij straks in juli je MBO-ICT N4 diploma in handen? Gefeliciteerd! Wij zijn op zoek naar jou! Wij bieden je een vliegende start in je IT-carrière door een kort en ..
Medior Support Engineer voor Schiphol-Rijk en in Rotterdam (vervuld)
Talent Masters Let op! de vacature is alleen nog maar open voor de omgeving Schiphol-Rijk Standplaats: Schiphol-Rijk  Startdatum: in overleg / zo spoedig mogelijk (Wij zorgen voor ..
Skilled Servicedesk Medewerkers Omg. Amsterdam en Den Haag (vervuld)
Talent Masters Voor onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar Skilled Servicedesk Medewerkers. Vind jij het leuk om allerlei soorten klanten te helpen met ..
Medior/Senior Linux Engineer (vervuld)
Talent Masters Onze opdrachtgever is een relatief jonge en enthousiaste organisatie, welke bestaat uit een gepassioneerd en professioneel (kleinschalig) team van Linux experts. Er wordt ..
Developer .Net/C++ in de omgeving Amsterdam (vervuld)
Talent Masters Voor onze bevriende relatie zoeken wij naar een Developer voor het uitbreiden van het Microsoft team. Het gaat om een  technologisch innovatieve en informele werkgever ..
Database Administrator SQL (vervuld)
  Onze relatie een Nederlandse IT Service Provider gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren in de Omgeving van Amsterdam. Met meer dan..
Skilled Servicedesk Medewerker (vervuld)
Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar Skilled Servicedesk Medewerker. Vind jij het leuk om allerlei soorten klanten te helpen met hun problemen ..
Netwerkbeheerder in Noordwijk (vervuld)
Talent Masters Onze klant is een groeiende organisatie met een platte, heldere structuur en korte lijnen. Zij helpen klanten bij het zo effectief mogelijk inrichten van hun ..
E-commerce Technisch Beheerder (vervuld)
Talent Masters Een afwisselende, uitdagende functie binnen een snelgroeiende internationale retailer in health en beauty. Actief binnen de Benelux, Europa en Azië. Geen dag is binnen het ..
Developer met PHP, HTML, CSS en Javascript skills (vervuld)
Talent Masters Gezocht : (stagiair) Programmeur Onze relatie is een jong en informeel bedrijf in de regio Leiden . Men werkt elke dag aan uitdagende softwareprojecten voor grote merken ..
PHP programmeur (vervuld)
Talent Masters Gezocht : (stagiair) Programmeur Onze relatie is een jong en informeel bedrijf in de regio Leiden . Men werkt elke dag aan uitdagende softwareprojecten voor grote merken ..
3e lijns support en beheer medewerker (vervuld)
Talent Masters Voor onze klant zijn wij op zoek naar een 3e lijns support- & beheer professional. Het gaat om een functie voor 40 uur per week in de regio Alphen aan den Rijn en je kunt ..
Servicedesk medewerkers (vervuld)
Talent Masters Voor onze klant zijn wij op zoek naar 3 eerstelijns servicedesk agents met Nederlands als moedertaal en een goede beheersing van de Engelse taal. Het gaat om twee full-time ..
Change Coordinator (vervuld)
Talent Masters Voor onze klant zijn wij op zoek naar een kandidaat met onderstaand profiel. Het gaat om een functie voor 40 uur in de week in de omgeving Amsterdam en je kunt per direct ..
Medior Support Engineer (vervuld)
Talent Masters In de functie van Medior Support Engineer ben je een belangrijke speler binnen het support team (technical services). Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor ..
Junior Support Engineer regio Amsterdam (vervuld)
Talent Masters In de functie van Junior Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je krijgt ICT gerelateerde vragen per telefoon en e-mail, en biedt op klantgerichte ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Leiderdorp