user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down
Contact met Talent Masters
Je bericht is met succes verzonden
Contactgegevens

Talent Masters https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5530/25c17e4bdfda0250994c071414dc758f/
Sisalbaan 15
2352AZ Leiderdorp Zuid-Holland NL

071-341 1565

Talent Masters

Sisalbaan 15, Leiderdorp

Talent Masters
  • Talent Masters
  • Leiderdorp
  • 11 - 25 medewerkers
  • 071-341 1565
Bekijk ICT vacatures

Talent Masters heeft expertise opgebouwd op het gebied van aansluiting van de student in hun werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut, op MBO en HBO niveau. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gerichte traineeship, waardoor de student direct ingezet kan worden binnen een operationele organisatie. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor hun waarde een meer onderscheidend vermogen heeft op de arbeidsmarkt. Daarnaast begeleiden en bemiddelen wij schoolverlaters bij het vinden van een geschikte baan.

Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor als startende IT-er op zoek naar een interessante baan? Hoe vnd je die interessante baan? Maar ook: Hoe vind je als werkgever talentvolle servicedesk medewerkers, programmeurs en/of business intelligence medewerkers ?
Talent Masters zet zich in om vraag en aanbod in IT-Talent bij elkaar te brengen. In ons programma besteden wij aandacht aan de individuele kwaliteiten van onze trainees en jonge professionals, en werken wij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarbij luisteren wij naar wat onze klanten wensen en vinden wij de juiste match. Ons doel: Wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling als IT-er en vinden voor jou de juiste baan of het traineeship, en voor onze klanten vinden wij het IT-talent dat zij zoeken.

Werken bij Talent Masters? 4 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Junior Support Medewerker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Talent Masters - Leiderdorp MBO, 0 - 5 jaar ervaring
Junior Support Engineer - Regio Amsterdam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Talent Masters - Amstelveen MBO, 0 - 10 jaar ervaring
Junior Support Engineer - Alphen aan den Rijn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Talent Masters - Alphen aan den Rijn MBO, 0 - 5 jaar ervaring
Tweedelijns Support Engineer - Amstelveen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Talent Masters - Amstelveen MBO, 3 - 10 jaar ervaring
20 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Front-End Developers (vervuld)
Talent Masters Bedrijfsprofiel Dit is een jong bedrijf met een platte organisatiestructuur. Het team bestaat uit jonge en ervaren developers. Men gaat voor kwaliteit en professionaliteit. ..
Junior Support Engineer Omg. Amsterdam, Leiden en Den Haag (vervuld)
Talent Masters Heb jij straks in juli je MBO-ICT N4 diploma in handen? Gefeliciteerd! Wij zijn op zoek naar jou! Wij bieden je een vliegende start in je IT-carrière door een kort en ..
Medior Support Engineer voor Schiphol-Rijk en in Rotterdam (vervuld)
Talent Masters Let op! de vacature is alleen nog maar open voor de omgeving Schiphol-Rijk Standplaats: Schiphol-Rijk  Startdatum: in overleg / zo spoedig mogelijk (Wij zorgen voor ..
Skilled Servicedesk Medewerkers Omg. Amsterdam en Den Haag (vervuld)
Talent Masters Voor onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar Skilled Servicedesk Medewerkers. Vind jij het leuk om allerlei soorten klanten te helpen met ..
Medior/Senior Linux Engineer (vervuld)
Talent Masters Onze opdrachtgever is een relatief jonge en enthousiaste organisatie, welke bestaat uit een gepassioneerd en professioneel (kleinschalig) team van Linux experts. Er wordt ..
Developer .Net/C++ in de omgeving Amsterdam (vervuld)
Talent Masters Voor onze bevriende relatie zoeken wij naar een Developer voor het uitbreiden van het Microsoft team. Het gaat om een  technologisch innovatieve en informele werkgever ..
Database Administrator SQL (vervuld)
  Onze relatie een Nederlandse IT Service Provider gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren in de Omgeving van Amsterdam. Met meer dan..
Skilled Servicedesk Medewerker (vervuld)
Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar Skilled Servicedesk Medewerker. Vind jij het leuk om allerlei soorten klanten te helpen met hun problemen ..
Netwerkbeheerder in Noordwijk (vervuld)
Talent Masters Onze klant is een groeiende organisatie met een platte, heldere structuur en korte lijnen. Zij helpen klanten bij het zo effectief mogelijk inrichten van hun ..
E-commerce Technisch Beheerder (vervuld)
Talent Masters Een afwisselende, uitdagende functie binnen een snelgroeiende internationale retailer in health en beauty. Actief binnen de Benelux, Europa en Azië. Geen dag is binnen het ..
Developer met PHP, HTML, CSS en Javascript skills (vervuld)
Talent Masters Gezocht : (stagiair) Programmeur Onze relatie is een jong en informeel bedrijf in de regio Leiden . Men werkt elke dag aan uitdagende softwareprojecten voor grote merken ..
PHP programmeur (vervuld)
Talent Masters Gezocht : (stagiair) Programmeur Onze relatie is een jong en informeel bedrijf in de regio Leiden . Men werkt elke dag aan uitdagende softwareprojecten voor grote merken ..
3e lijns support en beheer medewerker (vervuld)
Talent Masters Voor onze klant zijn wij op zoek naar een 3e lijns support- & beheer professional. Het gaat om een functie voor 40 uur per week in de regio Alphen aan den Rijn en je kunt ..
Servicedesk medewerkers (vervuld)
Talent Masters Voor onze klant zijn wij op zoek naar 3 eerstelijns servicedesk agents met Nederlands als moedertaal en een goede beheersing van de Engelse taal. Het gaat om twee full-time ..
Change Coordinator (vervuld)
Talent Masters Voor onze klant zijn wij op zoek naar een kandidaat met onderstaand profiel. Het gaat om een functie voor 40 uur in de week in de omgeving Amsterdam en je kunt per direct ..
Medior Support Engineer (vervuld)
Talent Masters In de functie van Medior Support Engineer ben je een belangrijke speler binnen het support team (technical services). Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor ..
Junior Support Engineer regio Amsterdam (vervuld)
Talent Masters In de functie van Junior Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je krijgt ICT gerelateerde vragen per telefoon en e-mail, en biedt op klantgerichte ..
3e lijns Support Medewerker omgeving Schiphol (vervuld)
Talent Masters Je gaat aan de slag bij een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt binnen het bedrijf en gaat eventueel op pad naar de klant. Dit alles doe je in een sterk en gezellig team. ..
Junior servicedeskmedewerker MBO niveau 4, 40 uur, regio Schiphol (vervuld)
Talent Masters In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het aannemen en registreren van incidenten. Deze incidenten los je zoveel mogelijk direct (ongeveer 80%) op en schakelt waar ..
Ervaren Servicedesk Medewerkers, 36 uur, regio Den Haag (vervuld)
Talent Masters In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het aannemen en registreren van incidenten. Deze incidenten los je zoveel mogelijk direct (ongeveer 80%) op en schakelt waar ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Leiderdorp