user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Business Analyst bij Financial Crime Fighter

Business Analist
Belleron
 • Belleron
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Business Analyst ben je een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Jij vertegenwoordigt Belleron in de breedste zin van het woord. Jij schakelt met directie en staffunctionarissen. Je spreekt de taal van bank en van de consultant. Je wordt een wereldwijde expert in onze bewezen SECURE-methode op het gebied van AML en fraude. Wanneer je niet voor een van onze klanten werkt, voer je een bedrijfsanalyse uit binnen APT voor onze eigen oplossing CAPTURE. Je analyseert bedrijfsprocessen grondig en ontwikkelt bedrijfscasussen. Je brengt de bedrijfsbehoeften van de gebruikers in kaart en stemt deze af met de IT-afdelingen. Ook geef je workshops over AML, fraude en/of APT.

Waar streef je naar?
Voor jou is de veiligheid van je klant het belangrijkst. Het geeft je een voldaan gevoel om van begin tot eind onderdeel te zijn van een Belleron-project. Met jouw kennis en expertise streef je naar hoogwaardige oplossingen en is goed niet snel goed genoeg. Je wilt de slechteriken echt buiten het systeem van de bank houden. Met passie voor het product doe je net dat stapje extra om de verwachtingen van je klant te overtreffen, want je beseft je maar al te goed dat een tevreden klant de basis is voor een duurzame relatie. Hierdoor ga jij na je werkdag met een goed gevoel naar huis.

lees meer

Functie-eisen Wat wij van jou vragen
 • Je hebt een Bachelor of Master diploma op het gebied van Economie, Finance of IT;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de financiële sector;
 • Je kunt ons meer vertellen over de diverse projecten die je hebt gedaan;
 • Je spreekt, schrijft en leest de Engelse taal vloeiend;
 • Ervaring met AML, fraude, transactiecontrole en FitTech is een pre.

Beschik jij over deze competenties?
 • Je bent zelfverzekerd, waardoor jij je gemakkelijk beweegt op alle niveaus binnen de bankenwereld. Jouw grote mate van zelfstandigheid komt hierbij goed van pas;
 • Je straalt autoriteit uit, waardoor mensen naar je luisteren. Jij hebt immers de kennis in huis;
 • Je schakelt snel tussen onze diverse klanten en onze interne organisatie, hierbij communiceer je makkelijk en op een natuurlijke manier. Zo weet je mensen mee te krijgen;
 • Je bent analytisch sterk en weet daardoor snel en adequaat de vinger op de zere plek te leggen en de klant hier op de juiste manier in mee te nemen;
 • Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hiernaar resoluut; jij neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je gaat voor kwaliteit, omdat je de klant altijd voorop hebt staan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Belleron is zo’n 6 jaar geleden opgericht door een team ervaren professionals in de financiële criminaliteit, compliance en cybersecurity. Inmiddels zijn we met zo’n 20 Financial Crime Fighters die een gezamenlijk doel hebben; ervoor zorgen dat zowel ons geld als onze persoonlijke gegevens bij de bank veilig zijn én blijven.

Effectus-HR:
Effectus-HR adviseert opdrachtgevers op het gebied van werving en selectie van professionals. Hierbij staat de grondigheid van de procedure en arbeidsmarktcommunicatie centraal in het wervingsproces.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.500 - € 7.500 p/m

• Een direct dienstverband, wij binden graag goede mensen;
• Een uitstekend salaris (€ 6.500 - € 7.500 bruto op basis van 40 uur);
• Een informele sfeer;
• Een dynamische baan met een internationaal karakter.

lees meer

Overige info Waarom wil je dit niet mislopen?
Omdat:
 • Jij wilt werken bij een informele club met alleen maar professionals. Een club die banken wil beschermen tegen witwaspraktijken, fraude en cyberaanvallen.
 • Je een wereldburger bent en het geen bezwaar vindt om veel te reizen en van huis te zijn. Ga uit van minimaal 3 dagen per week op locatie bij de klant (in het buitenland).
 • Je bijdraagt aan een uniek product in de bankensector en de wereld letterlijk en figuurlijk aan je voeten ligt.
 • Jij zelf invulling geeft aan deze functie. Resultaat staat voorop. Hoe je dit behaalt is aan jou;
 • Jij klaar bent met clearing, treasury en board. Jij bent klaar voor Belleron!

Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Zo kom je in aanmerking!
Voor de sollicitatieprocedure maakt Belleron gebruik van de diensten van Effectus-HR. Ben jij de ideale kandidaat? Laat het eerst allemaal even bezinken, maar wacht niet te lang met reageren. Wie weet is de functie dan al vergeven. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van een assessment en CV-okay. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Marloes Peereboom (Consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-47763816.

Acquisitie:
Belleron en Effectus-HR aanvaarden geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan Belleron of Effectus-HR zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Belleron. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Belleron als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marloes Peereboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lelystad