user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Product Owner nieuwe Financial Crime Fightersoplossing

Product Owner
Belleron
 • Belleron
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving We zullen ons eerst even voorstellen:
Wij zijn Belleron, een pionier op het gebied van bestrijding van financial crime en terrorismeproblemen. Wij helpen banken over de hele wereld door ze te beschermen tegen fraude, hacking en APT-aanvallen. Wij vinden het belangrijk om het vertrouwen in financiële instellingen te beschermen.
Wij mogen grote namen in de financiële wereld tot onze klanten rekenen. De vragen van onze klanten behandelen wij niet alleen vanuit een consultancy positie. Nee, wij hebben zelfs een eigen product ontwikkeld dat binnenkort op de markt komt: CAPTURE. Dit product zorgt voor een oplossing als alle andere barrièRES niet voldoende blijken te zijn. Hier zijn we enorm trots op!

Wie zoeken wij?
Om ons development team verder te versterken zijn we op zoek naar een Product Owner. Een visierijke creatieveling die het klantbelang vertegenwoordigt en als ‘eigenaar’ van ons nieuwe product samenwerkt met de verschillende stakeholders. Iemand die houdt van uitdaging, zelfstandig het einddoel kan bepalen en zich niet snel uit het veld laat slaan. En iemand die net als wij ervoor wil zorgen dat financial crime wordt tegengegaan.

Als Product Owner:
 • Ben je verantwoordelijk voor de implementatie en (door)ontwikkeling van ons nieuwe product;
 • Heb je oog voor detail en zicht op het grotere geheel;
 • Sta je in nauw contact met het development team en de stakeholders;
 • Bewaak je de voortgang en stuur je waar nodig bij.

Met wie en voor wie werk je?
Belleron is zo’n 6 jaar geleden opgericht door een team ervaren professionals in de financiële criminaliteit, compliance en cybersecurity. Inmiddels zijn we met zo’n 20 Financial Crime Fighters die een gezamenlijk doel hebben; ervoor zorgen dat zowel ons geld als onze persoonlijke gegevens bij de bank veilig zijn én blijven.
Ben jij al enthousiast en ben je nieuwsgierig wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?
 • Je vertaalt jouw visie en doelstellingen in een strategie en roadmap;
 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met CAPTURE. Je communiceert en werkt nauw samen met jouw team;
 • Jij bepaalt ‘wat’ er gedaan moet worden maar laat het team vrij in ‘hoe’ dit wordt gerealiseerd;
 • Je verzamelt, bepaalt de richting, bewaakt en stuurt bij;
 • Je neemt beslissingen en prioriteert de backlog. Door jouw focus zorg je ervoor dat ‘de trein blijft rijden’.

lees meer

Functie-eisen We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Product Owner die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past.

Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:
 • Een gestructureerd persoon die altijd weet wat er op de planning staat. Zich altijd verantwoordelijk voelt van A tot Z, tijdig bijstuurt waar nodig en de creatieve leiding kan nemen in complexe projecten;
 • Een ervaren IT specialist die een goede inschatting kan maken van de benodigde tijd, kosten en impact van het implementeren van de opgestelde backlog;
 • Een goede prater en verbinder. Je verzamelt ideeën door in contact te blijven met de collega’s die jou van belangrijke informatie kunnen voorzien;
 • Iemand die vloeiend Engels spreekt, schrijft en leest. Dit is een must in verband met onze internationale collega’s en klanten;
 • Een zelfstandig en zelfredzaam persoon die niet wacht op een taak of opdracht, maar zelf de kans en uitdagingen ziet en deze ook oppakt;
 • Gewend is te werken met een zelfsturend team dat volgens de Agile methode werkt.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Product Owner kunnen zijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Belleron, een pionier op het gebied van bestrijding van financial crime en terrorismeproblemen. Wij helpen banken over de hele wereld door ze te beschermen tegen fraude, hacking en APT-aanvallen. Wij vinden het belangrijk om het vertrouwen in financiële instellingen te beschermen.
Wij mogen grote namen in de financiële wereld tot onze klanten rekenen. De vragen van onze klanten behandelen wij niet alleen vanuit een consultancy positie. Nee, wij hebben zelfs een eigen product ontwikkeld dat binnenkort op de markt komt: CAPTURE. Dit product zorgt voor een oplossing als alle andere barrières niet voldoende blijken te zijn. Hier zijn we enorm trots op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.500 - € 7.500 p/m

• Als Product Owner heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een jonge onderneming die ook zelf nog volop in ontwikkeling is.
• Belleron consultants werken of hebben gewerkt voor grote banken als ABN-AMRO, ING, Santander en Bank of Ireland.
• We investeren fors in je ontwikkeling en bieden alle ruimte voor het bezoeken van congressen, meet-ups of het volgen van trainingen.
• Een zeer goed salaris tussen de € 6.500 - € 7.500 bruto per maand.
• Een werkplek voor gezellige en inspirerende collega’s.

lees meer

Overige info Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En wil jij werken bij de beveiligingsdeskundige die in 2018 tot winnaar is gekozen van de Temenos Innovation Jam-serie? Heb jij de brains, skills en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Product Owner. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van een assessment en CV-OK. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Judith van Tongeren (Consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-155 182 03.

Effectus-HR:
Effectus-HR adviseert opdrachtgevers op het gebied van werving en selectie van professionals. Hierbij staat de grondigheid van de procedure en arbeidsmarktcommunicatie centraal in het wervingsproces.

Acquisitie:
Belleron en Effectus-HR aanvaarden geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan Belleron of Effectus-HR zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Belleron. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Belleron als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Judith van Tongeren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lelystad