Vacature Supportmedewerker regio Utrecht - Nieuwegein

in Nieuwegein

Xpletus BV
  • Xpletus BV
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Hé Supportmedewerker, jij zoekt ons!

Tenminste, als jij een klantgerichte supportmedewerker bent die zin heeft in een leuke nieuwe baan. Een frisse werkomgeving met toffe collega’s en boeiende klanten...
Wat doe je als Supportmedewerker?
Als supportmedewerker bij Xpletus ondersteun je klanten die gebruik maken van onze ICT-diensten. Dat gaat van een vastgelopen PC, via een printerstoring tot een complexe serverstoring of een mislukte back-up. Onze klanten zijn divers en dat zie je terug in jouw dagelijkse werk. Jij pakt alles enthousiast op en hebt als 1e prioriteit om je klant weer snel ‘up and running’ te hebben. Je verhelpt storingen en lost problemen op. Je rapporteert incidenten en zorgt voor een correcte opvolging hiervan. Je werkt telefonisch, via e-mail of op locatie. Vanuit de rol van supportmedewerker kun je doorgroeien naar een functie als systeembeheerder.

Waar kom je terecht?
Als full service ICT-dienstverlener staat Xpletus voor volledig ontzorging. Wij nemen voor onze klanten hun complete ICT- en telefonie-omgeving over en dragen daarvoor ook de verantwoordelijkheid. Zo kunnen onze klanten zich richten op hun eigen core business. Xpletus biedt oplossingen voor bedrijven met 5 tot 200 werkplekken. Organisaties die geen eigen beheerders hebben, maar ook geen zorgen willen over telefonie en automatisering. Door onze ruime ervaring snappen wij hoe de MKB-markt in elkaar zit. Wij begrijpen dat onze klanten geen tijd hebben om zich druk te maken over randvoorwaarden en dat zij vooraf de kosten inzichtelijk willen hebben. Voor al die organisaties kan Xpletus de bedrijfsvoering eenvoudiger maken. Betrouwbaar, compleet en overzichtelijk, zonder verrassingen.

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
Jij bent service- en oplossingsgericht, communicatief sterk en representatief. Je vindt het leuk om met mensen en om te gaan en bent hier ook goed in. Het is handig als je in de regio woont. Verder heb je:
· een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding richting ICT;
· gedegen kennis van server- en systeembeheer;
· goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
· minimaal 2 jaar werkervaring in een soort gelijke functie. · Een Microsoft certificering is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Als full service ICT-dienstverlener staat Xpletus voor volledig ontzorging in de breedste zin van het woord. Wij nemen voor onze klanten hun complete ICT en telefonie omgeving over en dragen daarvoor ook de verantwoordelijkheid. Zo kunnen onze klanten zich richten op hun eigen core business.

Xpletus biedt ideale oplossingen voor bedrijven van 5 tot 200 werkplekken. Organisaties die geen eigen beheerders hebben, maar ook geen zorgen willen over telefonie en automatisering. Door onze ruime ervaring snappen wij hoe de MKB-markt in elkaar zit. Wij begrijpen dat onze klanten geen tijd hebben om zich druk te maken over randvoorwaarden en dat zij vooraf de kosten inzichtelijk willen hebben. Voor al die organisaties kan Xpletus de bedrijfsvoering eenvoudiger maken. Betrouwbaar, compleet en overzichtelijk, zonder verrassingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat kun je van ons verwachten?
· Een leuke, afwisselende baan
· Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
· Een gezellig team met leuke collega’s en leuke bedrijfsuitjes
· Salaris in overleg

lees meer

Supportmedewerker regio Utrecht
Score: 9.9
Stemmen: 50

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nieuwegein