user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Front-end / Full Stack Developer, in Amsterdam, vast dienstverband

in Amsterdam

IT Recruitment BV
 • IT Recruitment BV
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Front-end / Full Stack Developer werk je aan projecten in het Experience Lab en aan de ontwikkeling van software waarmee de organisatie zelfstandig de markt op kan. Je ontwikkelt dus software voor Proof of Concept, maar ook ‘enterprise grade’ software. Je werkt aan innovatieve concepten waarin de nieuwste technieken toegepast worden. Je bent gewend in agile omgevingen te werken en brengt zelf structuur aan in je werk.
Functie-eisen
 • Technische opleiding, bijv. Informatica. Bij voorkeur universitair.
 • 3-5 jaar ervaring als Front-end / Full Stack Web/App (Lead) Developer.
 • Frameworks and Tools (pre): HTML/CSS/JS, ObjectiveC/SWIFT, Java, React Native
Ambitie: Lead development in zeer innovatieve projecten, van POC naar commercial grade applications.
Affiniteit met Blockchain, Cryptography, Cybersecurity, Full Stack App en Web Development

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een Fintech bedrijf met kantoren in Amsterdam en Frankfurt. Ze verdiepen zich in trends die grote invloed hebben op digitale transacties, zoals de opkomst van APIs, blockchain, biometrie, Open Banking en Internet of Things.

Het doel van de organisatie is om met hun kennis bedrijven, collectieven, overheden en de serviceproviders te helpen bij het vormen van hun innovatiestrategie, het co-creëren van nieuwe dienstverlening en het transformeren van hun businessmodel. Typerende projecten waarbij ze betrokken zijn geweest, zijn de ontwikkeling van iDEAL en iDIN voor de Nederlandse banken, het nieuwe betalen in het openbaar vervoer en datadelen in de logistieke.

In het Experience Lab ontwikkelen ze Proof of Concept voor innovatieve nieuwe diensten voor hun klanten. Daarnaast werken ze aan de ontwikkeling van eigen diensten die ze als spin-off van de consultancy business kunnen lanceren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 50.000 - € 60.000 p/j
Front-end / Full Stack Developer, in Amsterdam, vast dienstverband
Score: 9.5
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam