user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Consultant, vast dienstverband

in Ede

IT Recruitment BV
  • IT Recruitment BV
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor onze opdrachtgever in Ede zoeken wij zelfstandige, ondernemende collega’s, die kunnen mobiliseren en organiseren en de ambitie hebben om met en bij onze klanten dé IT-norm in de flexbranche te stellen.

Als (senior) consultant ben je namelijk de verbinding tussen de business van de klanten en de innovatieve oplossingen van onze opdrachtgever. Oplossingen die een aantoonbare bijdrage leveren aan het succes van hun klanten. Je maakt deel uit van een dynamisch en enthousiast team consultants. Je draagt zorg voor de vertaling van klantwensen naar concrete inrichtingen en oplossingen die snel kunnen worden geïmplementeerd.

Vanzelfsprekend voer je die implementatiewerkzaamheden ook uit. De kennis die je hierbij opdoet, deel je natuurlijk met jouw collega consultants, maar zeker ook met de productowners. Met jouw input worden de oplossingen steeds beter en dat is ook de reden waarom consultancy en productmanagement één afdeling zijn.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Waar houdt een consultant bij onze opdrachtgever zich nou vooral mee bezig? In de pre-salesfase spreek je met de klant over hun processen en wensen die ze daarin hebben. Je begrijpt wat de klant nodig heeft en vertaalt dat naar de mogelijkheden die wij bieden. Je formuleert een concreet plan. Als de klant akkoord heeft gegeven, implementeer je de oplossingen. Tenslotte zorg je voor een goede overdracht aan onze customerservice-organisatie.
Een collega vertelt wat hij het leukste en het minst leuke vindt aan deze baan: ‘Het leukste vind ik een succesvolle sessie met een klant of prospect waarin we alle mogelijkheden van onze software laten zien. In de volgende fase denk je mee met de klant en laat je hen nadenken over hun processen en hoe deze te optimaliseren. Het is erg leuk om dit later in de praktijk ook echt te zien werken. Minder leuk is het als de klant opeens van gedachten verandert over het proces en alles omgegooid moet worden. Ook als de klant niet genoeg tijd vrij kan maken voor hun aandeel in het proces is het moeilijk om de voortgang te bewaken en kost het onnodig meer tijd.’

Hoe ziet het groeipad eruit?
Binnen de rol van Consultant kun je doorgroeien naar de rol van Senior Consultant en Business Consultant of naar Projectleider. Je kunt jouw kennis uiteraard ook verbreden over meerdere onderdelen van onze productsuite.

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij mee?
• Een afgeronde HBO / WO opleiding Informatica of Technische Bedrijfskunde
• Analytisch vermogen, ondernemerschap en nieuwsgierigheid
• Je bent klantgericht, commercieel en resultaatgericht
• Eventueel ervaring in het implementeren van software en met de uitzendbranche

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is dé IT-business partner voor de flexmarkt met een unieke combinatie van expertises op het gebied van het uitzendproces, IT-oplossingen en wet- en regelgeving. Deze kennis hebben ze in meer dan 30 jaar opgebouwd en daar zijn ze trots op. Ze bieden software voor de administratieve en commerciële processen in de flexmarkt als SaaS-en PaaS-oplossing en verzorgen de complete backoffice verwerking van urendeclaraties en facturatie. Ze geven klanten samenhangend advies en begeleiding bij het inrichten, inzetten, optimaliseren en onderhouden van IT-oplossingen die bepalend zijn voor hun toekomst. Met de verwerking van meer dan 30% van alle urendeclaraties bij uitzendbureaus in heel Nederland zijn ze marktleider, en richten ze zich op middelgrote en grote flexbedrijven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
IT Consultant, vast dienstverband
Score: 7.8
Stemmen: 31

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Ede