user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Reinier de Graaf https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5471/e957822bd178a35de1db1415224c1eb4/
Reinier de Graafweg 3-11
2625AD Delft Zuid-Holland NL

015-2605011
Reinier de Graaf
Score: 10.0
Stemmen: 2

Reinier de Graaf

Reinier de Graafweg 3-11, Delft

Reinier de Graaf
  • Reinier de Graaf
  • Delft
  • > 250 medewerkers
  • 015-2605011

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Werken bij Reinier de Graaf? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
5 vervulde ICT vacatures
Pro-actieve systeembeheerder ziekenhuis Delft (fulltime) (vervuld)
Reinier de Graaf Van een topklinisch ziekenhuis als het Reinier de Graaf in Delft verwachten patiënten top zorg. ICT is hier onlosmakelijk mee verbonden. Denk maar eens aan het elektronisch ..
Ervaren System engineer (fulltime) bij ziekenhuis (RDGG) in Delft (vervuld)
Reinier de Graaf De Reinier de Graaf Groep is een Topklinisch Opleidingsziekenhuis met vestigingen in Delft, Voorburg, Naaldwijk en Ypenburg. Binnen het RdGG zijn 2500 mensen werkzaam, ..
Medewerker Servicedesk - ziekenhuis - Delft (36 uur) (vervuld)
Reinier de Graaf Afdeling De afdeling I&I (ICT & Informatievoorziening) is volop bezig met nieuwe technologische uitdagingen, zoals de invoering van het EPD (Elektronische ..
Functioneel Beheerder - ziekenhuis - Delft (36 uur) (vervuld)
Reinier de Graaf Afdeling De Reinier de Graaf Groep is een Topklinisch Opleidingsziekenhuis met vestigingen in Delft, Voorburg, Naaldwijk en Ypenburg. Binnen het RdGG zijn 2500 mensen ..
Pro-actieve, energieke Functioneel Beheerder (Delft) (vervuld)
Reinier de Graaf Afdeling De afdeling I&I (ICT & Informatievoorziening) staat aan de vooravond van nieuwe technologische uitdagingen, denk alleen al aan de invoering van het EPD ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Delft