user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

MyCademy https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5451/71b80f363f9a6ce94065857ed68213e7/
Meander 901
6825MH Arnhem Gelderland NL

026-2051333
MyCademy
Score: 9.0
Stemmen: 2

MyCademy

Meander 901, Arnhem

MyCademy
  • MyCademy
  • Arnhem
  • 11 - 50 medewerkers
  • 026-2051333

Icttrainingen.nl is de nummer 1 online opleider in de ICT markt. Wij bieden een innovatief online opleidingsconcept aan waarmee we onze klanten in staat stellen continue te werken aan de kennisontwikkeling van hun organisatie. Ons opleidingsconcept biedt een volwaardig alternatief voor dure en niet flexibele klassikale opleidingen.

Wil je ook werken voor de meest innovatieve opleider in de IT in Nederland solliciteer dan bij ons!

MyCademy
Score: 9.0
Stemmen: 2
Werken bij MyCademy? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Talentvolle Junior / Medior Front-End Developer (vervuld)
Wij zoeken een talentvolle Junior Front-End Developer die het een uitdaging vindt om aan een nieuw innovatief product te werken binnen een ontwikkelomgeving gebaseerd op de ..
Lead PHP Developer bij Innovatieve Startup - omgeving Arnhem (vervuld)
MyCademy Wij zijn op zoek naar een PHP topper die het een uitdaging vindt om te werken aan een innovatief online opleidings- en kennisdelingsconcept. Een concept met het uiteindelijke ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Arnhem