user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature IT Support Technician

ICT Servicedesk Medewerker
DLF
 • DLF
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving De functie
Als IT Technician verleen je in brede zin support en service m.b.t. het gebruik van hardware & software en onze IT systemen (Navision/Citrix/O365) voor gebruikers in Nederland. Als lid van de IT service desk, verleen je voor een aantal dagdelen in de week, ook support aan andere internationale gebruikers binnen de DLF groep.

Je draagt zorg voor het onderhoud en beheer van bestaande hardware apparatuur (laptops/tablets/smartphones/printers/handhelds, VOIP). Indien nodig bestel je nieuwe apparatuur, installeer je de benodigde software en verzorg je de instructie m.b.t. het gebruik.

Binnen het IT team lever je -vanuit de dagelijkse praktijk- een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze IT infrastructuur binnen de groep. In dit kader heb je regelmatig overleg met je IT collega’s in Denemarken.

Je rapporteert direct aan de manager IT in Denemarken. Daarnaast is er een functionele lijn met de manager Finance & IT in Nederland.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een IT opleiding op MBO+ niveau en bij voorkeur al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent daarnaast servicegericht, oplossingsgericht en in staat om met alle niveaus van gebruikers te schakelen en communiceren. In je contacten probeer je gebruikers met name te helpen door hun zelfwerkzaamheid te vergroten.
 • Je bent ambitieus en creatief als het gaat om het bedenken van praktische oplossingen en verbeteringen van onze IT infrastructuur.
 • Je bent bereid om regelmatig (internationaal) te reizen in het kader van opleiding, training, workshops en deelname aan eventuele IT projecten gecoördineerd vanuit IT Denemarken.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal is, voor het kunnen bemannen van de service desk en contacten met andere collega’s een must. Kennis van de Franse taal is een pré.
 • Bij het uitvoeren van je werkzaamheden heb je toegang tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie. Integriteit en betrouwbaarheid zijn een must om hier zorgvuldig mee om te gaan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Frans
Bedrijfsomschrijving De DLF Group is de absolute wereldleider in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige graszaden voor de agrarische en (professionele) gazonmarkt. Door het continu ontwikkelen van nieuwe innoverende rassen en producten, en met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, bieden wij aantoonbaar waarde aan de business van onze klanten en andere relaties.

Onze interne logistieke en administratieve bedrijfsvoering draait op de systemen Navision, Citrix en Office 365. Onze afdeling IT draagt er voor zorg dat deze systemen optimaal functioneren en beschikbaar zijn voor alle gebruikers binnen onze groep.

Onze IT activiteiten worden aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Denemarken. Het IT Team bestaat uit 10 dedicated IT professionals die voor een deel werkzaam zijn op lokale vestigingen binnen de groep.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een zelfstandige en afwisselende functie voor circa 32-40 uur per week met veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
IT Support Technician
Score: 8.4
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Kapelle