user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software Support Engineer SDK

ICT Support
Metrological
 • Metrological
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Metrological groeit snel (inter)nationaal en daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van ons huidige team met een Software Support engineer SDK.

Verantwoordelijkheden
Als software Support engineer SDK ben je onderdeel van het development team (bestaande uit 25 teamleden, waaronder Frontend Developers, Backend Developers, QA, Designers en Embedded Engineers, SDK engineers) en ben je verantwoordelijk voor het SDK Support, samen met een aantal collega’s.

Met behulp van de door Metrogical beschikbaar gemaakte SDK ontwikkelen externe internationale partijen applicaties voor het Metrological Applicatie Framework. Jouw werk zal primair zijn het supporten van zulke externe partijen bij complexe technische vraagstukken, het geven van SDK trainingen, bijhouden en uitbreiden van de (online) SDK documentatie en de SDK FAQ. Ook zal je on-site support verzorgen tijdens de internationale appathons die wij organiseren.

Tevens zal je zo nu en dan zelf een app ontwikkelen voor ons application Framework. Je bent bekend met het frontend development en met javascript development.

lees meer

Functie-eisen Kwalificaties
 • HBO werk- en denkniveau (must);
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met frontend programmeertalen, in het bijzonder Javascript, CSS en HTML (must);
 • Ervaring met engineering support;
 • Excellente debugging vaardigheden in software producten;
 • Ervaring met NodeJS (pre);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Je toont initiatief, denkt mee en vooruit;
 • Je bent communicatief sterk, zowel intern als extern;
 • Je vindt het leuk om andere te helpen en te ondersteunen;
 • Verder ben ben je accuraat, werk je gestructureerd en ben je een teamplayer, die verantwoordelijkheden neemt en goed in staat is om zelfstandig te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Metrological levert een software oplossing om apps op TV’s beschikbaar te maken. Ons kantoor bevindt zich in hartje Rotterdam en is het beste te omschrijven als een moderne en inspirerende werkomgeving met een informele, maar professionele sfeer.

Met een hecht team van ruim 40 jonge en ambitieuze medewerkers werken wij dagelijks aan de (door-)ontwikkeling van ons Application Framework voor TV Operators, zoals Liberty Global (Ziggo) en KPN.
Het Framework is een cloud-based software platform en voorziet alle video devices van App functionaliteiten. Momenteel is het framework live in meerdere landen en heeft een bereik van miljoenen huishoudens wereldwijd.

Metrological is (inter-)nationaal aan het groeien en daarvoor zijn wij op zoek naar uitbreiding van het huidige team.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Metrological zal sterk worden verbreed waardoor de interne (groei)mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn.

We bieden je een functie waarin je je creativiteit kwijt kunt en kan werken aan het product van de toekomst. Je hebt een werkplek binnen een inspirerende omgeving met de nieuwste apparatuur, zodat je het beste uit jezelf kan halen.

lees meer

Overige info Solliciteren?
Wil jij meewerken aan het succes van Metrological? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de sollicitatiebutton t.a.v. Kimberly Fleming.
Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom jij denkt de ideale kandidaat te zijn en welke kwaliteiten je meebrengt voor deze uitdagende functie.

 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Kimberly Fleming
010 4142257
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Software Support Engineer SDK
Score: 7.6
Stemmen: 36

Vergelijkbare vacatures voor Helpdeskmedewerker in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam