user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamleider Software Consultants

ICT Manager
Vabi
 • Vabi
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Teamleider Software Consultants

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière waar je door kan groeien als teamleider? Heb je werkervaring en kennis van software en/of ICT? Wil je naast het coachen van het team, ook werken als meewerkend voorman? Wij zijn op zoek naar een Teamleider Software Consultants: klantvriendelijk, resultaat gedreven en hands-on mentaliteit. 
Als Teamleider ben je een inspirerende leider die leidinggeeft aan een enthousiast team van 8 collega’s, waaronder Arash en Sybe. De Software Consultants hebben een technisch hbo/wo-opleiding gevolgd en werken zelfstandig. Het is belangrijk dat je daarom een coachend leider bent die de teamleden in hun kracht zet. Met het team zorg je ervoor dat de doelstellingen worden gehaald. Je bent in staat om de teamleden te ontwikkelen en te coachen. Zowel op kennis, prestatie en samenwerking. Samen met het team zorg je voor een 9+ service beleving voor de klanten.

Naast het geven van leiding, voer je ook dezelfde werkzaamheden uit als de Software Consultants. Je beantwoordt vragen van experts van de woningcorporaties, vastgoedbeheer, de bouw of installatiebranche over onze software. Daarom is jouw kennis van je technische opleiding en/of software/ICT cruciaal. 
Als lid van het MT van Vabi heb je het vermogen om je in te leven in de brede vraagstukken van de organisatie en je weet deze te vertalen naar je eigen team. Je werkt nauw samen met andere teamleiders en de directie om groei en ontwikkeling van Vabi te realiseren. 

Verantwoordelijkheden
 • Aansturen, ontwikkelen en motiveren van je team;
 • Mederichting geven aan de ontwikkeling van Software Consultantdesk én aan Vabi;
 • Innoveren van de Software Consultantdesk;
 • Klantbeleving optimaliseren.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en of denkniveau;
 • Technische opleiding is een pré;
 • Affiniteit met software en/of ICT;
 • Meerdere jaren ervaring als teamleider bij een softwarebedrijf is een pré;
 • Innovatief, probleemoplossend, doelgericht;
 • Hartelijke en overtuigende manier van communiceren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We zijn één van de eerste softwarebedrijven van Nederland. Daar mag je best over opscheppen op een verjaardag. Ondertussen zijn we natuurlijk met onze tijd meegegaan en kom je in aanraking met de nieuwste technieken. We hebben een open en actiegerichte organisatie met veel verantwoordelijkheid in de teams en voor medewerkers. We zijn constant op zoek naar verbetering en innovatie, en iedereen in het team draagt daaraan bij. Dagelijks vertrouwen meer dan 2000 bedrijven in de vastgoedsector op berekeningen uit onze software en maken daardoor betere beslissingen. Iedere dag komen daar meer klanten bij. We groeien hard en hebben een ambitieuze groeidoelstelling en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers streven wij naar het beste.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg