user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Javascript (NodeJS) Backend Developer TV Appstore

in Rotterdam

Metrological
 • Metrological
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Het Rotterdamse Metrological is op zoek naar een Backend Developer die de uitdaging aan wil gaan om mee te ontwikkelen aan alle backend services van onze TV Appstore en bijbehorende TV Applicaties. Verantwoordelijkheden
Je wordt onderdeel van het development team (bestaande uit 15 teamleden, waaronder Frontend Developers, Testers, Grafisch Vormgevers en Backend/Framework Developers) en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle backend services voor onze TV Appstore en bijhorende TV Applicaties. De Appstore is continu in ontwikkeling aangezien wij graag innovatieve producten blijven leveren aan onze klanten. Naast innovatie, ligt de uitdaging met name op het codetechnische aspect van deze functie. We zijn onlangs gestart met het ontwikkelen van de verschillende backend services. De dagelijkse werkzaamheden lopen uiteen van datamodellering tot implementatie en van websockets tot server architectuur.Als Backend Developer werk je met verschillende technieken, zoals NodeJS, Redis, Elasticsearch, MySQL en AngularJS. Of je primair actief wilt zijn in het mee ontwikkelen van de backend services of af en toe afwisseling zoekt in andere innovatieve projecten waaraan wij werken, is afhankelijk van je eigen wensen, competenties en ambities.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO of HBO+ opleiding is een must;
 • Relevante ervaring als backend developer is een must;
 • Ruime ervaring met Javascript, Linux en MySQL is een must;
 • Ervaring met NodeJS, Redis en Elasticsearch is een pre;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Verder ben je accuraat, gestructureerd en een teamspeler, die in staat is om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op zich te nemen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Metrological levert een Cloud-based software oplossing om apps op TV beschikbaar te maken aan TV operators zoals bijvoorbeeld Comcast, KPN, Liberty Global en Ooredoo. Daarnaast bieden wij operators een library van apps met premium en long tail content. Het platform is live in meerdere landen en heeft een bereik van 40 miljoen huishoudens wereldwijd. Ons kantoor bevindt zich in hartje Rotterdam en is het beste te omschrijven als een moderne en inspirerende werkomgeving met een informele, maar professionele sfeer. Met een hecht team van ruim 40 jonge en ambitieuze medewerkers werken wij dagelijks aan de (door-) ontwikkeling van ons TV Application Framework.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

In Overleg