Vacature (Junior) Linux Engineer - Regio Breda (Zorgystemen, Ansible, CI/CD) - Teteringen

Teteringen

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met een groeiend team van 250 medewerkers ontwikkelt de klant waarvoor wij op zoek zijn innovatieve software oplossingen voor de zorg. Met een duidelijke focus op de gebruikers worden business vraagstukken vertaalt naar volledig geïntegreerde zorgsystemen. Hierbij wordt nauw samengewerkt klanten en partners om zorg te verbeteren. Wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de dienstverlening in de zorg? Ter uitbreiding van het IT Operations Team zoeken wij een Junior Linux Engineer.

Wat ga je doen?

Als Junior Linux Engineer maak je onderdeel uit van het IT Operations Team wat momenteel uit 12 medewerkers bestaat. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor het implementeren, beheren en monitoren van complexe ICT-Systemen. Jij houdt je met name bezig met het analyseren en oplossen van incidenten, het uitvoeren van changes en implementeren van nieuwe oplossingen.

Je wordt ingewerkt in een omgeving die een hoge mate van automatisering kent. Je vormt de schakel tussen meerdere afdelingen waarbij het werk dicht tegen development aanligt. Je leert werken in een OTAP-omgeving waarbij je met interne klanten te maken krijgt. Je werkt veel met Linux (Red Hat), Cliëntele (ITSM), Zabbix (Monitoring) en Splunk (Logviewer).

Als Junior Linux Engineer zal je een bijdrage leveren aan de optimalisatie en beveiliging van de ICT-Systemen. Je krijgt hierbij te maken met Puppet en Ansible (Configuration Management Tools), Red Hat Satellite en Spacewalk (System Management). De omgeving telt ruim 2000 VM's waarop geïntegreerde zorgsystemen en services draaien die 24/7 beschikbaar zijn.

Wie ben jij?

Je bent toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Je bent pragmatisch ingesteld met oog voor de wensen van de “interne klant”. Je ziet het oplossen van problemen als een uitdaging en bent pas tevreden als het daadwerkelijk is opgelost. Je werkt graag samen met je collega's en andere teams, zoals development teams en customer supportspecialisten. Je bent proactief en ziet kansen voor verbetering en hebt een sterk verantwoordelijks gevoel.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau waarbij een afgeronde opleiding Infrastructure Design en Security of vergelijkbaar een absolute pre is. Je bent leergierig en hebt bij voorkeur relevante stage- of werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent op de hoogte van moderne opensource oplossingen en wil jezelf op dit vlak verder ontwikkelen. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en kan tegen een dynamische omgeving die dagelijks kan veranderen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m

Startsalaris afhankelijk van kennis- en ervaring. Op junior niveau instromen is mogelijk maar ook voor ervaren Linux Engineers bieden we een passende uitdaging.
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een leuke en afwisselende baan bij een informeel en erg succesvol softwarebedrijf dat geïntegreerde zorgsystemen levert. Je kan daarnaast rekenen op het volgende:
 • Een interne functie (GEEN DETACHERING) met gedeeltelijke thuiswerkmogelijkheden;
 • Startsalaris tussen de €2500 - €4500 bruto per maand (afhankelijk van kennis- en ervaring);
 • 26 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en goede pensioenregeling;
 • Reiskosten vergoeding en een persoonlijk budget €500,- per jaar;
 • Budget voor in- en externe opleidingen en een variabele beloning;
 • Uitdagende en professionele werkomgeving.
Over de klant

Een informeel softwarehuis met 250+ vaste medewerkers. Gevestigd in de regio Breda bedienen ze landelijke klanten met volledig geïntegreerde zorgsystemen. In-house ontwikkeld met de intentie om de samenwerking tussen klanten, partners en patiënten te verbeteren. Het IT Operations Team waar bestaat momenteel uit 12 vaste collega's. Bij interesse vertellen we graag het verhaal achter de vacature en welke organisatie het betreft 033-4779337.

Interesse 

Wil jij meer over deze vacature weten of jouw interesse kenbaar maken? Neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via [email protected] of 033-4779337.
Wij behandelen het contact vertrouwelijk en vertellen jou graag welke organisatie het betreft. De kennismaking en/of sollicitatiegesprekken kunnen evt. buiten kantoortijden gevoerd worden.

Bij interesse vanuit jouw kant nemen wij jou graag op in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er doorgaans als volgt uit:
 • Doornemen cv/ kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Technisch Consultant / Teamlead;
 • Inhoudelijk gesprek Technisch Consultant / HR.
 • Doornemen arbeidsvoorstel.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Een informeel softwarehuis met 250+ vaste medewerkers. Gevestigd in de regio Breda bedienen ze landelijke klanten met volledig geïntegreerde zorgsystemen. In-house ontwikkeld met de intentie om de samenwerking tussen klanten, partners en patiënten te verbeteren. Het IT Operations Team waar bestaat momenteel uit 12 vaste collega's. Bij interesse vertellen we graag het verhaal achter de vacature en welke organisatie het betreft 033-4779337.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!