Vacature Junior ICT-Manager - Rotterdam

Vacature Rotterdam

ICT Coordinator
Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende, coördinerende functie waarin jij de vertaalslag tussen de Business en IT maakt? Het verder automatiseren van een interne organisatie waarin projectmanagement, leveranciers- en contractmanagement, innovatie en ontwikkeling allemaal aan bod komt? Wij zijn in de regio Rotterdam op zoek naar een aankomend IT-Manager.
 
Als IT-Manager ben je verantwoordelijk voor een goed ingerichte en functionerende ICT-omgeving waarin innovatie en verdere automatisering centraal staat. Je adviseert de directie, verzorgt het leveranciers- en contractmanagement en bent verantwoordelijk voor het IT-budget.

Je weet vanuit een kritische gebruikersorganisatie de vertaalslag te maken naar passende IT-oplossingen om efficiënter te kunnen werken. Je laat je inspireren op innovatie events van de grote marktinnovators en creëert intern draagvlak voor nieuwe oplossingen.

Als IT-Manager ben je samen met de externe servicedesk verantwoordelijk voor het oplossen en voorkomen van problemen bij gebruikers. Je borgt de dienstverlening (SLA) en bent bij complexere problemen voor key-users het aanspreekpunt binnen de organisatie.

Je staat in voor heldere rapportage en communicatie m.b.t. planning, voortgang van projecten en ingezette resources richting de directie. Je weet inhoudelijk externe partijen goed aan te sturen en zorgt ervoor dat de ICT omgeving state-of-the art blijft.

lees meer

Functie-eisen
Een pragmatische (aankomend) IT-Manager die op zoek is naar een vervolgstap in zijn/ haar carrière. Je beschikt bij voorkeur over een technische achtergrond als bijvoorbeeld consultant waarin je de vertaalslag van bedrijfsprocessen naar IT-oplossingen gemaakt hebt.

Je wil jouw technische kennis inzetten op het gebied van innovatie waarbij je de technische uitvoering uitbesteed. Je wil meer ervaring opdoen met projectmanagement, leveranciers- en contractmanagement om later wellicht een management positie te bekleden.

Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en voelt jezelf prettig binnen een dynamische, informele organisatie met betrokken, hoogopgeleide financiële professionals. Je woont in de regio Rotterdam en vindt het geen probleem om incidenteel locaties in Amsterdam en Eindhoven te bezoeken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving De organisatie waarvoor wij een aankomend IT-Manager werven is gevestigd in o.a. het Centrum van Rotterdam. Met 35 hoogopgeleide professionals, werkzaam in de financiële sector maken ze onderdeel uit van een overkoepelende organisatie.

Op IT-gebied wil de organisatie graag voorop lopen en maken ze momenteel o.a. gebruik van Azure Cloud AD, Intune, Windows AutoPilot, Dynamics CRM, PowerBI, SharePoint Online, Microsoft Flow, Azure Functions, Logic Apps, Office365, Skype for Business.

Voor de aankomend IT-Manager is de het de uitdaging processen verder te automatiseren en nieuwe oplossingen toe te passen. Het realiseren van synergie tussen de gebruikers en bedrijfsprocessen om het werk leuker en efficiënter te maken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.250 - € 4.000 p/m

Bruto salaris tussen de €3250 - €4000 bruto per maand;
Overige info Een uitdagende, vaste baan waarin jij jezelf volledig kan focussen op het door ontwikkelen en verder automatiseren van de ICT-omgeving. Werken in een dynamische MKB omgeving waarin je, als onderdeel van een grotere groep, beschikking heb over Enterprise oplossingen.

* Fulltime functie in Rotterdam Centrum;
* Veel ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling;
* Professionele, sociale en ondernemende collega’s;
* Veel sociale activiteiten waaronder, borrels en sportieve activiteiten.

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290.

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking/ doornemen functie & organisatie;
 • Kennismaking HR & Directie;
 • Vervolggesprek HR, Directie & Senior Collega/ capaciteitentest en evt. presentatie;
 • Ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam