Vacature Linux Platform Engineer - Driebergen-Rijssenburg (geen detachering of managed services)

Vacature Zeist

Platform Engineer
Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een softwarebedrijf waar je verantwoordelijk bent voor een eigen platform? Geen platform bestemd voor Managed Services maar een eigen omgeving bestemd voor het aanbieden van in-house ontwikkelde software oplossingen? Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Linux Engineer.

Als Linux Engineer ben je samen met een ervaren Linux Specialist verantwoordelijk voor de doorontwikkeling, performance en security van een omvangrijk hosting platform. Een platform wat dagelijks tussen de 100.000 – 150.000 gebruikers faciliteert bij het gebruik van een in-house ontwikkelde softwareoplossing die als SaaS-oplossing wordt aangeboden.

Vanwege groei in het aantal klanten (en gebruikers), wet- en regelgeving voor opslaan en bewaren van gegevens worden er steeds hogere eisen gesteld aan het platform. Je volgt de ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar concrete projecten om het platform te verbeteren. Vanzelfsprekend rekening houdend met de schaalbaarheid en beheer in de toekomst.

Als Linux Engineer ben je daarnaast verantwoordelijk voor een up-to-date-platform. Je richt nieuwe servers in, monitort de prestaties en grijpt in wanneer dat nodig is. Je hebt regelmatig contact met het development en testteam maar levert geen gebruikersondersteuning aan klanten. De fysieke servers (hardware in het datacenter) wordt door een externe partij onderhouden.

Op dit moment krijg je te maken met Linux (RHEL / CentOS), Bash Shell Scripting, SQL / PostgreSQL, VMware, Apache HTTPD, Apache Tomcat en Automation Tools zoals Puppet en Ansible. REST API’s in NodeJS of Python, SAML Signl Sign On en Intrusion Prevention en Detection Systems (IPS / IDP).

lees meer

Functie-eisen Een gedreven (aankomend) Linux Engineer die bereid is om een hoop te leren en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie op technisch vlak. Je beschikt brede theoretische basiskennis in de vorm van een afgeronde ICT-opleiding of recente, relevante werkervaring als Linux Engineer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Een informeel softwarebedrijf die vanaf een eigen platform een modulair opgebouwde softwareoplossing aanbiedt. De vraag naar de softwareoplossing is de afgelopen jaren hard gegroeid waardoor de organisatie met 15 man gegroeid is naar inmiddels 50 collega’s.

Het team waarbinnen je komt te werken bestaat uit een aantal consultants, software developers en testers. In de dagelijkse werkzaamheden zal je voornamelijk samenwerken met een andere Linux Specialist waarmee je samen de verantwoordelijkheid over het platform hebt.

Binnen de organisatie werken veelal professionals met een hoog kennisniveau. Het verloop is minimaal en de gemiddelde medewerker werkt er zes tot acht jaar. De vacature die momenteel openstaat is ter uitbreiding van het team.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.750 p/m

Een vast dienstverband (geen detachering) bij een softwarebedrijf dat vanwege groei veel tijd, geld en energie steekt in de doorontwikkeling van hun producten. Je kan op junior, medior of senior niveau instromen waarbij de nodige begeleiding, uitdaging en beloning passend is.

• Salarisindicatie €3000-€4750 welke bepaald wordt op basis van kennis- en ervaring;
• De mogelijkheid om jezelf intern tot senior Linux Specialist te ontwikkelen;
• Begeleiding van een ervaren Linux Specialist en de mogelijkheid tot volgen van opleidingen;
• Locatie die uitstekend per auto of OV te bereiken is;
• Vanzelfsprekend vakantiedagen, vakantiegeld, pensioenregeling, laptop, telefoon etc.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Vaste baan voor 32-40 uur per week;
Overige info Wil jij meer over deze vacature weten of jouw interesse kenbaar maken? Neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337.

Wij behandelen het contact vertrouwelijk en vertellen jou graag welke organisatie het betreft. De kennismaking en/of sollicitatiegesprekken kunnen evt. buiten kantoortijden gevoerd worden.

Bij interesse vanuit jouw kant nemen wij jou graag op in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er doorgaans als volgt uit:
 • Doornemen cv/ kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Manager / Linux Specialist;
 • Inhoudelijk- / arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist