user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Systeembeheerder - Amersfoort

Systeembeheerder
Open ICT
 • Open ICT
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij jouw technische kennis- en ervaring inzetten bij verdere groei en professionalisering van een ICT-Dienstverlener waar de collega’s en klanten centraal staan? Gezamenlijk naar één doel toewerken waarbij veel ruimte is voor nieuwe ideeën en technieken? Maak kennis met Open ICT in Amersfoort.

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de centrale tools en services ter ondersteuning van het operationele beheer en support. Je levert ondersteuning bij escalaties, projecten en denkt mee over de toepassing van nieuwe technieken en uitbreiding van de dienstverlening.

Je bent in staat om jouw brede basiskennis als systeembeheerder in te zetten voor 50+ verschillende klanten waarvoor wij het beheer verzorgen. Je krijgt hierbij te maken met uiteenlopende omgevingen die variëren in grootte van 20 tot 400 gebruikers.

Als Systeembeheerder krijg je de ruimte om bij te dragen aan de procesverbetering rondom beheer & support. Intern werken we conform ITIL waarbij het een absolute pré zal zijn als je de rol van “services request manager” zou kunnen vervullen.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Het beheren van de centrale tools en services ter ondersteuning van het operationele beheer en support o.a. RMM Platform (N-Central), Solarwinds Backup (IASO), IT Glue (documentatiesysteem) en Veaam;
 • Het optimaliseren van de Infrastructuur en automatiseren van beheertaken waarbij een verdere standaardisatie van de ICT-omgevingen waar mogelijk een absolute pré is;
 • Het beheren van de ICT-omgevingen en ondersteunen van de supportdesk bij complexe problemen die geëscaleerd worden;
 • Het bijdragen aan de verbetering van processen rondom beheer & support en (door) ontwikkelingen van het dienstenportfolio;
 • Het incidenteel uitvoeren van werkzaamheden op locaties bij klanten (denk hierbij aan projecten, complexere beheertaken etc.).

lees meer

Functie-eisen
 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Gedegen kennis en ervaring op het gebied van ICT Infrastructuur, Virtualisatie en Configuratie;
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent analytisch, klant- en servicegericht, proactief, flexibel, energetisch en stressbestendig;
 • Kennis van Netwerken (Cisco) en VoIP (HIP / Broadsoft) is een absolute pré;
 • Woonachtig in regio Amersfoort <50KM;
 • Een goed gevoel voor humor.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Open ICT is een jonge, groeiende organisatie die zich richt op ICT-dienstverlening voor het MKB. Het bedrijf kenmerkt zich door steeds innoverend te werk te gaan. Het streven is om iedere klant maximale performance en uptime te bieden door gebruik te maken van innovatieve oplossingen.

Als Systeembeheerder vervul je een verantwoordelijke rol binnen Open ICT en krijg je de kans om een bijdrage te leveren in de procesverbetering rondom het operationele beheer en support. Een uitgelezen kans voor een ervaren systeembeheerder die zijn kennis breder wil inzetten.

Binnen Open ICT wordt o.a. gewerkt met: Vmware, Cisco, Microsoft Azure, Office365, Broadsoft, Autotask, Datto RMM en Solarwinds N-Central.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een 32-40 u p/w dienstverband voor één jaar met intentie om deze bij goed functioneren om te zetten in een onbepaalde tijd contract. Je ontvang direct een marktconform salaris gebaseerd op de gevraagde kennis- en ervaring. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een dagelijks verzorgde lunch, opleidingsbudget, pensioenregeling, mobiele werkplek (auto, laptop, telefoon) en 30 vakantiedagen.

lees meer

Overige info Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337. Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek MT;
 • Kennismaking team/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek/ ondertekenen overeenkomst.
Bij serieuze interesse is het meedraaien van een dagdeel in overleg ook mogelijk zodat je een goed beeld van de organisatie, werkzaamheden en het team krijgt.

Acquisitie is niet gewenst!

lees meer

Contactpersoon Dhr. M. Korndewal
033-4779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort