user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software Ontwikkelaar (Model Driven Architecture) - Rotterdam

Software Developer
Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw kennis en ervaring als bijvoorbeeld Delphi of C++ ontwikkelaar op een andere manier inzetten bij de ontwikkeling van complexe railgoederen systemen? Wij zoeken een ervaren ontwikkelaar die zichzelf verder Model Driven Architecture wil specialiseren.

Als Software Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, documenteren en testen van nieuwe of gewijzigde functionaliteiten in complexe railgoederen systemen voor bestaande en nieuwe klanten van onze opdrachtgever.

De geïntegreerde railgoederen systemen ondersteunen het hele transportproces van terminal tot terminal, inclusief lokaal bedieningsverkeer, contracten, orders, productieplanning, executie en financiële afwikkeling.

Als Software Ontwikkelaar zal je de systemen bouwen op basis van Model Driven Architecture ontwikkeltechnologie die het modelleren van zeer complexe applicaties mogelijk maakt en deze genereert naar de verschillende gangbare programmeertalen en hardware platforms.

De eigen ontwikkelomgeving heeft veel weg van Visual Studio en zal vertrouwd aanvoelen voor ontwikkelaars met ervaring in C++ of Delphi. De eerste twee weken volg je een cursus waarna je direct met de eigen ontwikkelomgeving aan het werk kan.

Je bent als onderdeel van het Agile Development team gedurende het hele software delivery proces betrokken. Je overziet de uiteindelijke toepassing van het systeem en denkt hierbij actief mee aan eventuele verbeteringen in de oplossing.

lees meer

Functie-eisen Een leergierige collega die bereid is zijn achtergrond als ontwikkelaar op een andere manier in te zetten bij het ontwikkelen van complexe rail goederen systemen. Onderstaande requirements bieden een mooie uitgangspositie om de functie met succes te vervullen:
 • Hbo+ werk- en denkniveau;
 • Bekend met concepten als Object Oriënted Programming en Model Driven Architecture;
 • Bekend als ontwikkelaar met C++ of Delphi is een absolute pré;
 • Bekend met integration technology (SOAP, REST etc.);
 • Bekend met data formats (XML, JSON etc.);
 • Bekend met werken in een Agile omgeving is een absolute pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Een Internationale organisatie die o.a. in Rotterdam gevestigd is. Met 110 vaste collega’s wordt de kennis van ICT, managementervaring en knowhow van bedrijfsprocessen gecombineerd om gerenommeerde, Internationale organisaties te ondersteunen met logistieke uitdagingen.

Als Software Ontwikkelaar maak je onderdeel uit van de R&D afdeling die momenteel uit 25-30 collega’s bestaat. Je komt te werken binnen een Agile Development Team dat afhankelijk van de projectomvang gemiddeld uit 5-6 personen bestaat.Meer informatie? Neem gerust contact op 033-4779337

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.850 p/m

Een uitdagende, vaste baan waarin je als ontwikkelaar opgeleid wordt om met behulp van een eigen ontwikkelplatform complexe railgoederen systemen te bouwen. Je krijgt de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het R&D team gezamenlijke mooie oplossingen ontwikkelt voor klanten in binnen- en buitenland.

- Werkgever die flexibel omgaat met werktijden;
- Hecht team met weinig verloop waar voor ruimte is voor de individu;
- Salaris gebaseerd op kennis- en ervaring tussen de €3500 - €4850,- bruto per maand;
- Secundair arbeidsvoorwaardenpakket gericht op een langdurige samenwerking.

lees meer

Overige info Wil jij meer over deze vacature weten of jouw interesse kenbaar maken? Neem rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337.

Wij behandelen het contact vertrouwelijk en vertellen jou graag welke organisatie het betreft. De kennismaking en/of sollicitatiegesprekken kunnen buiten kantoortijden gevoerd worden.
Bij interesse vanuit jouw kant nemen wij jou graag op in de sollicitatieprocedure. Deze procedure ziet er doorgaans als volgt uit:
 • Doornemen cv/ kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Manager / Lead Developer;
 • Technisch Assessment / introductie ontwikkelplatform;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam