user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Consultant - Regio Rotterdam (Hospitality Software)

Business Consultant
Korndewal
 • Korndewal
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Op zoek naar een uitdaging waar je jouw hospitality achtergrond kan inzetten bij de ondersteuning en slimme inzet van Project Management Systemen? Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die de overstap wil maken naar een leverancier van automatiseringssystemen.

Als Support Consultant ga jij hospitality klanten (hoteliers) ondersteunen, adviseren en trainen bij de inrichting en het gebruik van Project Management Systemen. Je gaat hierbij dagelijks werken met de oplossingen Opera en Suit8 waarbij reeds opgedane ervaring een absolute pre is.

Een afwisselde functie waarbij je grotendeels op het hoofdkantoor in de regio Rotterdam werkt maar ook bij de verschillende klanten (hotels) op locatie komt. Een hospitality achtergrond zal jou helpen om de vertaalslag voor hoteliers richting de software en andersom te maken.

Als Support Consultant ga je veel leren over de functionaliteiten en inzet van Project Management Systemen. Je werkt hierbij veel samen met de collega’s op kantoor maar zal ook zelfstandig op implementatietrajecten ingezet worden.

Om deze functie met succes te kunnen vervullen is een hospitality achtergrond met ervaring als hotelmedewerker (b.v.; duty manager, front-office, reserveringen etc.) onmisbaar. Je bent handig met de gebruikte systemen en bereid meer over de achterliggende techniek te leren.

lees meer

Functie-eisen
 • Mbo+ werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring binnen de Hospitality branche;
 • Als gebruiker bekend met PMS (Project Management Systemen);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Opera of Suit8 is een absolute pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De klant waarvoor wij een vaste collega zoeken betreft een informele automatiseerder gevestigd in de regio Rotterdam. Met een team van ervaren collega’s en strategische partners levert de klant voornamelijk automatiseringssystemen voor de horecasector.

Als Support Consultant zal jij jezelf binnen de organisatie voornamelijk op de hoteliers richten. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op gesprek gaat bij de klant waar je bij succesvol doorlopen van de sollicitatieprocedure ook rechtstreeks in dienst treedt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een afwisselende fulltime baan als Support Consultant binnen het Support Team. Je werkt samen met een team voormalig hospitality professionals die hun kennis nu bundelen om klanten te helpen bij de succesvolle en slimme inzet van Project Management Systemen.

• Fulltime dienstverband bij informele dienstverlener;
• Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Laptop, auto en telefoon van de zaak;
• Werken onder kantoortijden (tussen 8 – 18);
• Goede doorgroeimogelijkheden en volgen van trainingen.

lees meer

Support Consultant - Regio Rotterdam (Hospitality Software)
Score: 9.6
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ridderkerk