user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Applicatiebeheerder (ESB) - Zeist

Technisch Applicatiebeheerder
Onetrail
 • Onetrail
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ga jij onze grote klanten blij maken met een goed functionerend en geïntegreerd applicatielandschap? Met onze cutting edge technologie bouwen we de nieuwste toepassingen en oplossingen voor berichten-uitwisseling, data-integratie en data-analyse. Voor uitbreiding van ons Cloud Integration Services-team zijn we op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder.

Wie zoeken we?
Een communicatief vaardige en analytische collega die voldoende bagage meebrengt om op korte termijn zelfstandig als Technisch Applicatiebeheerder aan de slag te gaan. Je beschikt over een klantgerichte houding en hebt bij voorkeur een technische achtergrond.

Als Technisch Applicatiebeheerder verwachten wij van jou dat je binnen afzienbare tijd zelfstandig de Enterprise Service Bus-applicatie kunt ondersteunen. Deze applicatie ondersteunt bedrijfsprocessen bij onze klanten. Je bent een aanpakker die weet dat werken binnen een groeiende organisatie de nodige zelfstandigheid en uitdagingen met zich meebrengt.

Wat ga je doen?
Als Technisch Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de Enterprise Service Bus-applicatie operationeel is en onderhouden wordt. Je werkt hierbij met technisch onderliggende componenten zoals Middleware en OS.

Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van de Enterprise Service Bus-applicatie en vanwege het bedrijfskritische karakter onderhoud je veel contact met gebruikers en klanten. Je zorgt ervoor dat deze tevreden zijn en blijven over het functioneren van de applicatie.

Als Technisch Applicatiebeheerder streef je naar operationele beschikbaarheid en anticipeer je vroegtijdig op eventuele problemen. Je controleert en test hierbij de werking van de applicatie en je adviseert bij (grote) aanpassingen die noodzakelijk zijn en technisch niet door jou geïmplementeerd kunnen worden.

Je ziet toe op nieuwe releases en updates van de applicatie en zorgt ervoor dat implementaties zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Naast het onderhoud van de applicatie zelf zorg je ervoor dat de bijbehorende documentatie up-to-date blijft.

Je gaat onderdeel uitmaken van het multidisciplinaire Cloud Integration Services-team waarin je nauw samenwerkt met andere technische collega’s. Het team bestaat momenteel uit technisch applicatiebeheerders, integratieconsultants en ontwikkelaars.

Takenpakket
 • Het uitvoeren van regulier beheer om een goed functionerende Enterprise Service Bus-applicatie te waarborgen;
 • Ondersteunen van gebruikers en klanten bij incidenten, verstoringen, wijzigingen van de applicatie en het uitvoeren van deployments;
 • Het onderhouden van de applicatie, bijwerken van de software, opschonen van logs en databases;
 • Het dagelijks controleren van de applicatie en omgeving op het gebied van beschikbaarheid, performance, potentiële problemen of verstoringen.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau (diploma is een pre);
 • Recente ervaring binnen een vergelijkbare functie;
 • Inzicht in bedrijfsprocessen en IT-toepassingen;
 • Basiskennis van OS Windows en Linux;
 • Basiskennis van relationele databases en SQL;
 • Kennis van systeemintegratie en Enterprise Service Bus is een pré;
 • Kennis en ervaring van Software AG WebMethods en aanverwante producten is een       absolute pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Teamplayer mentaliteit, enthousiast, pro-actief en leergierig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Om te werken voor één van de meest innovatieve B2B en Cloud Integrators in Europa is niet voor iedereen mogelijk. "Integratie" in de Cloud is booming. En de development van Onetrail zit hier middenin.

Voor ons staat voorop dat wij met pragmatische innovatieve oplossingen de doelen van onze klanten voor een efficiëntere operatie en grotere klant tevredenheid waar helpen maken. Dit kunnen wij alleen doen door jou de ruimte te geven voor een ondernemende invulling van je werk. Onetrail is een zeer pragmatisch en flexibel bedrijf, je begrijpt dat wij die flexibiliteit ook van jou verwachten. Dat processen goed samen moeten werken snappen we als geen ander, dat geldt dus ook voor de mensen binnen ons team.

Deel je onze passie voor Integratie? Laat ons dat dan snel weten! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naar het salaris kan je gewoon vragen bij het eerste contact. Dit wordt in overleg afgestemd op basis van kennis- en ervaring.

Concurrerend salaris afgestemd op kennis en ervaring;
Goede regelingen voor pensioen, reiskosten en lunches;
Een moderne kantoorlocatie in Zeist, prima te bereiken met OV en auto;
Mobiele werkplek, zodat je ook vanuit huis kunt werken;
Volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

lees meer

Technisch Applicatiebeheerder (ESB) - Zeist
Score: 9.2
Stemmen: 36

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist