user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder - Reeuwijk

Functioneel ApplicatiebeheerderDynamics
Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een uitdagende baan als Functioneel Beheerder binnen een snelgroeiende handelsorganisatie met inmiddels ruim 200+ interne gebruikers? Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven Functioneel Beheerder met uitvoerige Microsoft Dynamics AX kennis- en ervaring.

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de intern gebruikte applicaties en bijbehorende interfaces. Je vervult hierbij een spilfunctie tussen de interne gebruiker en ICT waarbij je vanzelfsprekend ook de continuïteit van de oplossingen borgt.

Je werkt dagelijks met Microsoft Dynamics AX 2012 welke binnen de organisatie als ERP / WMS oplossing wordt gebruikt. Bovenop de applicatie draait een scala aan interfaces die typerend zijn voor een handelsorganisatie (denk aan orderoplossingen, pakbonnen, facturatie en EDI).

Als Functioneel Beheerder krijg je te maken met een ICT-omgeving met 200+ gebruikers die momenteel aan doorontwikkeling onderhevig is. Dit biedt de nodige uitdaging in de vertaalslag van veranderende bedrijfsprocessen en gebruikerswensen richting de applicatieomgeving.

Je komt als functioneel beheerder te werken binnen een IT-team met 4 collega’s (twee functioneel beheerders, een systeemnetwerkbeheerder en support). Het technisch beheer van Microsoft Dynamics AX is uitbesteed en je legt verantwoordelijkheid af aan de IT-manager.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Vertalen van informatiebehoefte richting functioneel ontwerpen waarbij de technische uitvoer door een externe partner wordt gerealiseerd;
 • Het functioneel testen, documenteren en begeleiden van de eindgebruikers bij de oplevering van nieuwe functionaliteiten;
 • Het ondersteunen van interne eindgebruikers bij het gebruik van en eventuele verstoringen binnen het aangeboden applicatielandschap;
 • Het reproduceren van bugs, foutmeldingen waarbij je zorg draagt voor het correct en adequaat verhelpen;
 • Het ondersteunen van de andere IT-collega’s en samen input leveren hoe de ICT-omgeving organisatie breed verbeterd kan worden.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau (diploma is een pré);
 • Je beschikt over ervaring met Microsoft Dynamics AX (NAV is bespreekbaar);
 • Je beschikt over werkervaring als Applicatie-, Functioneel Beheerder of Consultant;
 • Kennis van WMS en EDI oplossingen is een absolute pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Als Functioneel Beheerder treed je rechtstreeks in dienst bij een handelsorganisatie met inmiddels ruim 200 vaste medewerkers. De organisatie handelt voornamelijk in decoratieve accessoires waarbij ze Internationaal opereren.

Het IT-team bestaat momenteel uit vier vaste collega’s die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de doorontwikkeling van de ICT-omgeving. Er wordt hierbij nauw samengewerkt met externe ICT-partners en softwareleveranciers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.050 - € 4.500 p/m

Salarisindicatie op basis van kennis- en ervaring.
Overige info Een vaste baan als Functioneel Beheerder binnen een dynamische, groeiende handelsorganisatie in Reeuwijk. Je komt te werken binnen een IT-team wat momenteel uit vier collega’s bestaat onder leiding van een IT-manager. Je krijgt de mogelijkheid om direct bij te dragen aan het vernieuwen van de ICT-omgeving en kan daarnaast rekenen op o.a.:
 • Uitzicht op een OT contract bij goed functioneren;
 • Marktconform salaris tussen de €3050-€4500 bruto per maand;
 • Premievrij pensioen, collectieve zorgverzekering en goede reiskostenregeling;
 • Telefoon- en laptop van de zaak.
Interesse

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking/ doornemen functie & organisatie;
 • Kennismaking IT-Manager en HR
 • Gesprek HR & MT/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functioneel Beheerder - Reeuwijk
Score: 9.7
Stemmen: 22

Vergelijkbare vacatures voor Functioneel beheerder in regio Reeuwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Reeuwijk