user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Delivery Customer Project Manager - Zeist (vaste baan, 1-5 jaar ervaring, groeifunctie)

Vacature Zeist

Korndewal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij ambitieus en ervaren met projectmatig werken, release management en/of integraties van verschillende systemen? Voor een klant in Zeist zijn wij op zoek naar een zelfstandige, communicatief vaardige en gedreven Delivery Customer Project Manager.

Als Delivery Customer Project Manager ben jij verantwoordelijk voor de operationele klanttevredenheid van Key Accounts en daaraan gelieerde leveranciers of klanten die gebruik maken van het Trade Partner Network.

Je zorgt voor correcte, tijdige uitvoer van de werkzaamheden waarbij de verwachting van de dienstverlening in lijn ligt met die van de Key Account. Je begeleid bij integratie op het platform, vertaalt nieuwe requirements richting Development en communiceert nieuwe releases. Je borgt de kwaliteit van de documentatie en draagt afgeronde implementaties over aan Support.

Als Delivery Customer Project Manger zal je, afhankelijk van de omvang, verantwoordelijk zijn voor twee tot drie Key Accounts. Je werkt hoofdzakelijk in Zeist maar zal tijdens projecten ook regelmatig bij Key Accounts op locatie aanwezig zijn.

Taken en verantwoordelijkheden;
 • Bijhouden van voortgang aansluitwerk leveranciers en klanten van de Key Account in project planning;
 • Op regelmatige basis inplannen overleg tussen Key Account & interne organisatie (incl. andere collega’s);
 • Samen met Development maken van handleidingen rondom diensten/applicaties die worden afgenomen;
 • Development aansturen in het technisch ontwikkelen van het platform, zodat service verlening richting Key Account in lijn is/komt met verwachting;
 • Testen van nieuw ontwikkelde oplossingen door Development;
 • Begeleiden van het externe aansluit proces nieuwe leveranciers en klanten van de Key Account (self & managed connect);
 • Maken van GAP analyses voor nieuw aan te sluiten leveranciers en klanten van de Key Account (self & managed connect);
 • End to end testen van goed functioneren van integratie met nieuw aan te sluiten leveranciers en klanten van de Key Account;
 • Inrichten van het platform t.b.v. nieuw aan te sluiten leveranciers of klanten (Trading Partner setup);
 • Onderhouden van ODC (extern) en eigen Wiki (intern) t.b.v. Key Account gerelateerde informatie.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk en denkniveau;
 • 15 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Ervaring in een software delivery omgeving;
 • Ervaring in met EDI is een absolute pre;
 • In bezit Rijbewijs B.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Korndewal is specialist in ICT Recruitment & Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen ICT Professionals sinds 2006 bij het vinden van de ideale uitdaging.

Tijdelijke- en permanente functies bij MKB, grootbedrijf, overheid en stichtingen. Divers aanbod van actuele ICT vacatures bij directe eindklanten. Wij zijn er voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren ICT professionals. Carrière mogelijkheden op MBO+, HBO en WO niveau. Van helpdesk tot consultancy of management posities.

Wij behandelen reacties vertrouwelijk en organiseren indien wenselijk kennismakingsgesprekken buiten kantoortijden. Neem gerust contact op als je waarde hecht aan persoonlijke en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 3.250 p/m

Salaris is gebaseerd op een collega met maximaal 5 jaar ervaring. Uiteraard is er intern de mogelijkheid om door te groeien in salaris.
Overige info Een vaste, fulltime functie als Delivery Customer Project Manager in Zeist. Een verantwoordelijke functie waarin je zelfstandig een imposante klantenkring bedient. De organisatie groeit gestaag waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kan je bij onze klant o.a. rekenen op:
 • Bruto salaris €2850 €3250 per maand;
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Pensioen, onkosten- en lunchregeling;
 • Een dynamische, informele werkomgeving met 50 collega’s’;
 • Gezamenlijke lunch, gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke uitjes.
De klant 

De organisatie waarvoor wij werven zet de laatste technologie in bij het bouwen van oplossingen voor data-uitwisseling, data-integratie en data-analyse. Met inmiddels 50 collega's creëren en bevorderen toekomstgericht denken in een creatieve, ambitieuze en experimentele omgeving. Meer informatie? Neem gerust contact via 033-4779337.

Interesse

Ben je geïnteresseerd en/of heb je nog aanvullende vragen over het profiel of de klant? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Beoordeling cv/ intake Maykel Korndewal;
 • 1e gesprek; kennismaking MT;
 • 2e gesprek; kennismaking team;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectleider in regio Zeist
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist