Vacature Ervaren Servicedesk medewerker in de omgeving Bolsward

Bolsward

Freez.it ICT Diensten BV
 • Freez.it ICT Diensten BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als medewerker servicedesk ondersteun je op afstand onze relaties op ICT-gebied. Klanten nemen contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp. Je ondersteunt hen inzake hun ICT-problemen en verzoeken. Wij zoeken voor deze functie een sociaal sterke gesprekspartner voor onze klanten. Je komt te werken binnen een zgn. klantteam. In dit team werk je met enkele vaste technische collega's voor een vaste club klanten. Je hebt dus je ‘eigen' klanten waarvoor je door het vuur gaat.
 • Zorgen voor optimale bereikbaarheid en communicatie 
 • Oplossen van binnenkomende incidenten (inclusief monitoring tickets) en service requests 
 • Basis verkoop/adviesgesprekken 
 • Controle monitoring en backup 
 • Inschatten risico-verhogende factoren die impact kunnen hebben op de ICT omgevingen van onze klanten. 
 • Samenwerking met de tweedelijns ondersteuning

lees meer

Functie-eisen Je hebt genoeg relevante ervaring waarmee jij kunt aantonen dat je kunt werken op het juiste niveau voor deze functie. Je gaat oplossingsgericht te werk en kunt de tickets snel en adequaat behandelen zodat de klant met een tevreden gevoel terugkijkt op de afhandeling van een ticket. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent dus zowel op technisch als op sociaal gebied sterk. Op technisch gebied heb je een goede kennis van Microsoft netwerken. Active Directory, Exchange, Group Policies, Windows Server 2012, 2016 en/of 2019, Windows 10, Online Backup, Office 365, VoIP… het zijn voor jou bekende zaken waar je ervaring mee hebt. Samen met je technische collega's draai je mee in de periodieke storingsdiensten. Uiteraard ben je stressbestendig en flexibel.

Wat we van je vragen
• Je bent zelfstandig en kunt in teamverband werken
• Je hebt een pro-actieve houding
• Je hebt het belang van de klant goed voor ogen
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Je durft open en eerlijk te communiceren
• Je durft beslissingen te nemen in lastige situaties

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn de MKB specialist
Het MKB is onze primaire doelgroep. Daarnaast zijn we goed in ICT voor het onderwijs. Onze missie is simpel. Wij willen dat MKB bedrijven en scholen zorgeloos kunnen werken met moderne ICT. Alle zaken daar omheen zoals het onderhoud, de continue controle, de digitale beveiliging en de ondersteuning regelen wij vervolgens voor één vast concurrerend tarief. Helder en simpel. Zie ons niet als een externe leverancier, zie ons als uw eigen ICT afdeling.

We zijn vakkundig
Er zit opgeteld ruim 100 jaar aan ICT ervaring binnen Freez.it. We zijn 40+ uur per week bezig met ons vak, we weten waar we over praten. We zijn ook geen verkoop gedreven club, we bieden slechts oplossingen aan waar u echt beter van wordt.

We zijn flexibel
Vastzitten aan een langlopend contract? Daar hebben we zelf ook een hekel aan. En waar je zelf een hekel aan hebt, dat moet je je klant ook niet aandoen vinden wij. Bijna al onze diensten zijn dus altijd maandelijks opzegbaar.

We zijn transparant
Schimmige facturen of kleine letters? Daar houden we niet van. Met onze 'Mijn Freez.it' webportal is uw ICT en onze dienstverlening inzichtelijk. En is iets alsnog niet duidelijk, vraag het ons gerust. We houden van openheid.

We denken met u mee
We zijn goed in luisteren wat u wilt. Tegelijkertijd zijn wij ook een tikje eigenwijs. We weten wat goede ICT oplossingen zijn voor bijna elk vraagstuk. Daar zullen we u (meestal) gevraagd en (soms) ongevraagd in adviseren.

Bij Freez.it werken leuke mensen
Ook wel belangrijk, als we een samenwerking aan gaan. Freez.it bestaat uit een club vol jonge, leuke en slimme specialisten. Plezierig in de omgang, vakkundig in de uitvoer. Het staat in ons logo, beschouw de Freez.it medewerker als uw collega. En iedereen wil immers werken met leuke collega's.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Bolsward Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bolsward