user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Bedrijfsarchitect, UWV, Amsterdam

in Amsterdam

 • UWV
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 38 uur p/w
Functieomschrijving UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. De plek waar jij jouw bak vol met kennis van ICT op los kan laten. Loslaten om de interne en externe ontwikkelingen te vertalen naar de taal waar jij o zo bekend mee bent: ICT-oplossingen. Je bent een sparringpartner voor interne en externe partijen en weet een brug te slaan tussen de bedrijfswensen en plannen en de ICT-richtlijnen en kaders. Heel UWV-breed en altijd met oog voor de klant. Aan jou de kans om als Senior Bedrijfsarchitect een bijdrage te leveren aan het applicatielandschap. Kan UWV op jou rekenen?

Je functie
Interne en externe ontwikkelingen vertalen naar een goede bedrijfsarchitectuur. En meepraten over en sparren met je collega’s over de digitale toekomst van UWV. Als Senior Bedrijfsarchitect denk je op hoog niveau na over de eisen die UWV stelt aan de hele informatievoorziening en infrastructuur. Je biedt richtinggevende alternatieven en oplossingen. Samen met collega Senior Bedrijfsarchitecten en IT Architecten werk je praktijkgericht en houd je continu de klant voor ogen. Je standplaats is het UWV-hoofdkantoor bij station Sloterdijk in Amsterdam. Hier werk je 38 uur per week, deels op kantoor en deels thuis als je dit wilt. Mag het voor jou iets minder? Dan is 32 uur ook bespreekbaar.

Wat ga jij daar doen?
 
 • Interne en externe ontwikkelingen vertalen naar passende oplossingen en doelgerichte architectuur. Je pakt hierbij initiatief, je zorgt voor richting en overlegt over de juiste toepasbaarheid van vernieuwingen. 
 • De gestelde kaders en richtlijnen bewaken. Jij controleert bij projecten en op afdelingsniveau of de kaders en richtlijnen ook echt toegepast worden. Dit doe je voor het gehele traject: van ideevorming tot en met realisatie en het in beheer nemen.
 • De wensen van belanghebbenden achterhalen en uitwerken in architectuur modellen en patronen.
 • Vakinhoudelijk een bijdrage leveren aan het informatieplan UWV Klant & Service en sparren met collega architecten bij andere onderdelen over hun specifieke uitdagingen.

lees meer

Functie-eisen * Je opleiding en ervaring:
 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding richting bedrijfskunde, bestuurlijke informatiekunde of een andere vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring als bedrijfsarchitect, IT-architect of een soortgelijke rol. Je hebt in ieder geval bovengemiddelde interesse in  bedrijfsvraagstukken en de vertaling naar ICT-oplossingen.
 • Aanvullende cursussen en opleidingen op het gebied van bedrijfsarchitectuur, jij hebt ze gevolgd.
* Je kennis:
 • Je hebt breed inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen als het gaat om ICT, online dienstverlening en internettechnologie.
* Je persoonlijkheid
 • Jouw adviesvaardigheden en communicatie zijn geweldig. En dit doe je ook nog eens op business- en IT-niveau richting collega’s en (senior) management.
 • Door jouw ervaring zijn jouw analytisch en structurerend vermogen sterk ontwikkeld. Zowel pragmatisch als creatief.  Je kunt goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden.
 • Alles wat jij doet, doe je voor de klant. Kortom: jij bent klant- en resultaatgericht. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat.
Je hebt visie en je bent in staat om deze overtuigend en met impact over te brengen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tsja, UWV introduceren hoeft natuurlijk niet. Iedereen kent het. Maar als je verder kijkt dan je volgende bonus of je leaseauto, en je wilt graag een bijdrage leveren met impact op de maatschappij, is het zeker een werkgever die je als Senior Bedrijfsarchitect serieus moet overwegen. De onderdelen, Klantencontact en Digitale Dienstverlening, zijn constant in beweging. Dit maakt jouw functie als Senior Bedrijfsarchitect uitdagend en afwisselend.

Binnen de afdeling Informatiemanagement van Klant & Service focus jij je samen met je collega’s op efficiënte en effectieve serviceverlening aan klanten. Ook wordt er vanuit UWV gewerkt naar een vernieuwende, moderne en klantgerichte dienstverlening. Op de afdeling werken 120 mannen en vrouwen die het aanspreekpunt zijn voor alles wat met informatievoorziening te maken heeft. Ook is de afdeling bezig met de UWV-brede implementatie en ondersteuning bij het gebruik van e-overheidsvoorzieningen en de online dienstverlening. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met externe ICT-leveranciers en Informatiemanagementafdelingen van andere divisies en partners.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.392 - € 5.712 p/m
Vacature Senior Bedrijfsarchitect, UWV, Amsterdam
Score: 8.2
Stemmen: 36

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam