user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Developer, Pimms Solution, Rotterdam

in Rotterdam

 • Pimm Solutions
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Een developersfunctie waarbij je de ‘lead’ neemt bij de ontwikkeling van zowel de frontend als de backend? Voor een werkgever die ‘top 500’ bedrijven helpt hun inkopen efficiënter te regelen? Dat kan. Als Senior Developer bij Pimm Solutions in Rotterdam.

Je functie
Als Senior Developer in Rotterdam neem je de leiding in de verdere ontwikkeling van de software. Zowel aan de voorkant (e-commerce-systeem met integratiemogelijkheden, gebaseerd op Sana) als in de backend (product-ordersysteem in .NET). Hierbij kijk je naar schaalbaarheid, optimalisatie en de mogelijkheid de software meer modulair op te bouwen.

Wat jij daar concreet gaat doen?
 • Nieuwe features ontwikkelen o.b.v. de roadmap.
 • Beheerissues oppakken.
 • Optimale technische implementaties ontwerpen/uitdenken.
 • Adviseren over functionele verbeteringen.
 • De door jou ontwikkelde systemen monitoren.

lees meer

Functie-eisen *Je opleiding en ervaring:

Als Senior Developer heb je minimaal hbo-werk- en -denkniveau en zit je momenteel in je eerste of tweede baan. Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en kijkt ernaar uit om op korte termijn als meewerkend voorman (of vrouw natuurlijk) aan de slag te gaan.

*Je kennis:
 • Je weet alles van Stack. Dus: ASP.NET MVC v5, C#, IIS, SQL Server, XML en JavaScript.
 • Mooi meegenomen is ervaring met JavaSript frameworks (zoals bijvoorbeeld Knockout.js), e-commerce-systemen, P2P, webservices en andere mooie technologieën die Pimm verder kunnen helpen.
*Je persoonlijkheid:
 • Daadkrachtig en ondernemend: je kunt snel handelen door kennis van zaken.
 • Kwaliteitsbewust en verantwoordelijk: je kunt taken zelfstandig uitvoeren op een wijze die past bij de heersende kwaliteitsstandaard binnen het bedrijf.
 • Resultaatgericht: een ‘getting things done’-mentaliteit, waarbij resultaten daadwerkelijk bijdragen aan meetbare verbeteringen binnen of voor de organisatie.
 • Betrokkenheid en inzet: je voelt je verbonden met de organisatie en haar medewerkers; de wereld bestaat uit meer dan code.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Pimm Solutions uit Rotterdam helpt ‘top 500’ bedrijven efficiënt inkopen met het systeem Pimm®. Deze webapplicatie functioneert zowel ‘stand alone’ als geïntegreerd in bestaande P2P-systemen. Klanten besparen kosten en verrassen hun medewerkers of relaties met kwalitatief hoogstaande cadeaus (zoals gebak, bloemen en cadeaubonnen). Momenteel zijn ze gevestigd in de monumentale Van Nelle fabriek en begin 2018 verhuizen ze naar een toplocatie in het centrum van Rotterdam.

Pimm Solutions is een jonge, informele, stabiele en ambitieuze scaling-up-organisatie die de afgelopen jaren steeds met meer dan 100% per jaar is gegroeid. Momenteel zijn ze met 30 vrouwen en mannen. Zij werken voor grote klanten als KPN, Adecco, Ministerie van Financiën, Exact, T-Mobile, PostNL, Ziggo en BookIt (Weekendjeweg.nl). In 2017 zijn ze geplaatst in de Deloitte Technology Fast 50.

Momenteel ontwikkelt een team van ISM in Oekraïne de software. Vanwege de vele plannen op korte termijn wordt nu gezocht naar een Senior Developer in Rotterdam. Direct hierna zal een junior worden aangenomen en op korte termijn verwacht men een team van 3 te hebben. Als toekomstig Lead Developer zal je leidinggevende Rick van Nispen zijn, co-founder en COO.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Senior Developer, Pimms Solution, Rotterdam
Score: 7.9
Stemmen: 51

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam