user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Contact details

e-People
Huismanshof 13
1097TG Amsterdam Noord-Holland NL

0204634001
e-People
Rating: 8.8
Votes: 2

e-People

Huismanshof 13, Amsterdam

  • e-People
  • Amsterdam
  • 1 - 10 employees
  • 0204634001
View IT jobs

Binnen de wereld van ICT, internet en e-commerce verzorgt e-people werving en selectie.

Dat doen we onderscheidend en met succes voor uiteenlopende vacatures. Van Projectmanager tot ICT Architect. Van Online Marketeer tot Java Specialist. Van Web Developer tot Systeembeheerder. Plus alle vacatures daaromheen, zolang deze ICT, internet en/of e-commerce gerelateerd zijn. En dat mogen we doen voor geweldige bedrijven waaronder Reed Business Media, WCC Smart Search, KPN, iBOOD, UWV, Thinkwise, CoolCat en Eyefreight.

e-People
Rating: 8.8
Votes: 2
Work at e-People? 5 IT jobs available View filled
Cloud Architect (Weolcan) - Heel Nederland
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Weolcan - Amsterdam
Testcoördinator Cross Border Solutions (PostNL) - Den Haag
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
PostNL - Den Haag
Testcoördinator Business Support (PostNL) - Den Haag
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
PostNL - Den Haag
Test Analyst (Eyefreight) - Bunnik
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Eyefreight - Bunnik
Product Manager (Eyefreight) - Bunnik
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Eyefreight - Bunnik
74 filled IT jobs View vacant
Delphi Software Developer (Convenient Software Solutions - Waddinxveen) (filled)
Convenient Software Solutions Van softwareapplicaties naar web- en mobiele applicaties. Een prachtproject waar jij je in vast kan bijten als Delphi Developer bij Convenient Software Solutions in ..
Full Stack Developer (Monuta - Apeldoorn) (filled)
Monuta Een nóg betere steun bieden bij ieder afscheid door de online dienstverlening van Monuta te verbeteren. Dat is waar jij, vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn, 38 uur per week..
Systeembeheerder cloud (Convenient Software Solutions - Waddinxveen) (filled)
Convenient Software Solutions Wat als serverbased applicaties, met meer dan 140 virtuele servers, naar de cloud moeten worden gebracht? Dan roepen we de hulp in van jou, als ervaren Systeembeheerder. Jij ..
Front End Developer (Monuta - Apeldoorn) (filled)
Monuta Monuta wil zich onderscheiden als afscheidspecialist en daarbij kunnen zij jouw hulp als Front End Developer wel gebruiken! Vol creativiteit, ideeën en met een uitgesproken ..
Product Specialist KA/Werkplek (UWV - Amsterdam) (filled)
UWV UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Krijg jij een kick van werken aan een van de grootste kantoorautomatiseringsomgevingen van Nederland? En weet je de optimale mix..
Applicatiebeheerder (UWV) - Amsterdam (filled)
UWV UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Durf jij het aan om te zeggen dat jij de IT doet voor 800 IT-collega’s, stuk voor stuk kritische klanten mét verstand van ..
IT Manager (RENDO) - Meppel (filled)
RENDO Voel jij je als IT Manager alleen verantwoordelijk voor IT? Of wil je de organisatie graag samen met je MT-collega’s meebesturen? Hou je van een gespreid bedje? Of vind je ..
Information Security Officer (UWV) – Amsterdam (filled)
UWV Als Information Security Officer til jij security engagement bij UWV naar een hoger niveau en bescherm je samen met je collega’s de gegevens van onze klanten tegen ..
Technisch Support Medewerker (Horeko - Amersfoort) (filled)
Horeko Krijg jij een energieboost van het analyseren en oplossen van problemen? En pak jij op kantoor graag verschillende IT-taken op voor klanten, leveranciers en collega’s, ..
Junior Front End Developer (Monuta - Apeldoorn) (filled)
Monuta Monuta wil zich onderscheiden als afscheidspecialist en daarbij kunnen zij jouw hulp als Junior Front End Developer wel gebruiken! Vol creativiteit, ideeën en met een ..
Full Stack Java Developer (Monuta - Apeldoorn) (filled)
Monuta Een nóg betere steun bieden bij ieder afscheid door de online dienstverlening van Monuta te verbeteren. Dat is waar jij, vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn, 38 uur per week..
Technisch Support Medewerker (Horeko - Amersfoort) (filled)
Krijg jij een energieboost van het analyseren en oplossen van problemen? En pak jij op kantoor graag verschillende IT-taken op voor klanten, leveranciers en collega’s, ..
IT Architect (UWV - Amsterdam) (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Waar anders kun je als IT Architect stoeien met de technische architectuur en de verantwoordelijkheid dragen voor meer dan 1 ..
Front-end Developer (W/E adviseurs - Utrecht of Eindhoven) (filled)
Een developersfunctie waarbij je van het begin af aan bijdraagt aan de opbouw van de nieuwe GPR Gebouw 5 software? Voor een werkgever die al 4 decennia toonaangevend is in ..
Business Architect (UWV - Amsterdam) (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. De plek waar jij jouw bak vol met kennis van ICT op los kan laten. Loslaten om de interne en externe ontwikkelingen te vertalen ..
IT Security Officer - UWV (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Waar anders kun je als IT Security Officer stoeien met de technologie achter de informatiebeveiliging van 20.000 werkplekken, ..
Real-Time Software Engineer (Ampyx Power) - The Hague (filled)
Ampyx Power is one of the most innovative companies around developing an ‘Airborne Wind Energy’ system with an autonomous aircraft that converts wind at higher altitudes ..
Lead Architect Online Dienstverlening (UWV) – Amsterdam (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Durf jij het aan om te zeggen dat jij de dienstverlening aan de bijna 100 miljoen (say what?!) online bezoekers en 7 miljoen ..
Pentester UWV, Amsterdam (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Zeker als jij als Pentester alles weet van pentesten, operating systems, netwerkcomponenten en protocollen. Met jouw ervaring ..
Vacature Senior Bedrijfsarchitect, UWV, Amsterdam (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. De plek waar jij jouw bak vol met kennis van ICT op los kan laten. Loslaten om de interne en externe ontwikkelingen te vertalen ..
VMware Engineer, Universiteit Twente, Enschede (filled)
Heb jij de VMware kennis in huis om de hele VMware- en storage-omgeving van Universiteit Twente te beheren en te ontwikkelen? En daarmee de 3.500 medewerkers en 10.000 ..
Senior Developer, Pimms Solution, Rotterdam (filled)
Een developersfunctie waarbij je de ‘lead’ neemt bij de ontwikkeling van zowel de frontend als de backend? Voor een werkgever die ‘top 500’ bedrijven helpt hun inkopen..
Senior Test Analist (filled)
Neem jij de 'lead' bij het ontwikkelen en uitvoeren van tests? Samen met een internationaal team van slimme, enthousiaste en zeer gedreven professionals?  Als senior ..
IT Business Consultant Finance (CWS-boco en Rentokil Initial), Den-Haag (filled)
CWS-boco en Rentokil Initial zijn een joint venture aangegaan. Daarmee is deze organisatie uitgegroeid tot dé toekomstige marktleider op het gebied van verhuur en onderhoud ..
Bedrijfsarchitect (UWV WERKbedrijf) - Amsterdam (filled)
UWV zeg je? Ja, UWV als jouw nieuwe werkgever. Waar anders wordt een gigantisch nieuw applicatielandschap gebouwd waar 1,4 miljoen klanten gebruik van gaan maken? En waar jij ..
View IT jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT companies
  3. Amsterdam