user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ICT Helpdeskmedewerker Fulltime

in Ridderkerk

Itum Solutions
  • Itum Solutions
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij:

1) Technisch?
2) ‘nerd’ 8-)?
3) Eigenwijs
4) Ambitieus?

En leef jij voor computers, netwerken en alles bekabeld? Dan ben jij de ICT medewerker die wij zoeken! Bij Itum Solutions weten we hoe belangrijk computers en netwerken voor onze klanten zijn en daarom helpen we waar we kunnen.

Zet jij dat extra stapje?

DE uitdaging

Jouw adviezen zorgen ervoor dat onze klanten hun netwerk en computer optimaal benutten. Je bent ondernemend van aard en wilt onze klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Je werkt zelfstandig in een team van jonge professionals(18-35 jaar). Als starter leer je in deze functie alles over de nieuwste mogelijkheden binnen de IT. Deze kennis en kunde kun je goed gebruiken om na een paar jaar door te groeien.

lees meer

Functie-eisen Wij staan open voor communicatief sterke kandidaten met een afgeronde MBO 4 opleiding als voor studenten op HBO/WO niveau.

Wij vinden het vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met het beroep en enige ervaring hebt.

Waar kom je te werken?

Itum is een eigenzinnig bedrijf met een informele werkcultuur. Wij staan voor kwaliteit en service en het volledig benutten van de mogelijkheden van de systemen van deze tijd voor iedereen en er is ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Itum Solutions is een inventief bedrijf met een professioneel team dat zich bezighoudt met het verzorgen van zakelijke ICT oplossingen. Wij onderscheiden ons door het hoge serviceniveau en de nauwe samenwerking met onze klanten.

Onze activiteiten richten zich op het volledig ontzorgen van de klant op het gebied van automatisering en het optimaliseren van uw ICT omgeving.
Zowel voor het MKB, overheidsinstellingen als onderwijs, bieden wij totaal ICT oplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg