user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Ontwikkelaar (PHP en BI) in Utrecht (Healthcare IT)

Back-end (Web)DeveloperPHP
InfinitCare
  • InfinitCare Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de ontwikkelaar die wil meegroeien met een bedrijf? Krijg jij er een kick van om het beste uit een applicatie te halen? En daarbij zorgaanbieders te helpen met het verbeteren van hun zorg?
Allround Ontwikkelaar (BI en PHP)

Als Allround Ontwikkelaar word jij een belangrijke schakel in de verdere plannen van InfinitCare. Hierdoor komt tijd beschikbaar om meer nieuwe functionaliteiten en toepassingen te kunnen ontwikkelen.

Als Ontwikkelaar krijg je alle ruimte om eigenaarschap te nemen van de software. Je wordt geen radartje in een groot scrumgeheel, maar je vindt het leuk om zelf functionaliteiten uit te denken. En te ontwikkelen natuurlijk ;-). Hierbij let je ook op performance van de software en op informatiebeveiliging. Je zal worden uitgedaagd en uitgenodigd om mee te denken over de technische richting van de software én van het bedrijf.

lees meer

Functie-eisen Met een HBO werk- en denkniveau en 3 jaar relevante ervaring zou je genoeg basis moeten hebben voor deze rol. Voor de functie en voor alle mogelijkheden (en uitdagingen) die op je pad komen.

Technisch gezien ben je zeer bekwaam met SQL en met PHP. Enige Framework ervaring (Laravel of Symfony) komt je ook goed van pas. Je hebt al enige ervaring (maar vooral veel affiniteit) met BI.

Als Allround Ontwikkelaar werk je gestructureerd en ben je proactief en nieuwsgierig. Mooi meegenomen is als je er wel van houdt om op vrijdagmiddag de week in retroperspectief te nemen, eventueel onder het genot van een speciaal biertje.

lees meer

Bedrijfsomschrijving InfinitCare is een kleine en winstgevende organisatie met de potentie en de nadrukkelijke wens om te groeien. Met hun zelf ontwikkelde applicatie SAM Zorgmonitor geven zij hun klanten inzicht in hun zorgeffecten. Hiermee blijft zorg betaalbaar én van een hoge kwaliteit.

SAM is ontwikkelt in SQL en PHP en wordt via portalen (PHP) aangesloten bij zorgverleners. Het BI-framework Jaspersoft (PostgreSQL) zorgt voor de rapportages en visualisatie van data.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Een hele mooie, uitdagende en zelfstandige rol functie voor minimaal 32 uur in de week. Je krijgt tijd, aanmoediging en training om deze rol goed te kunnen invullen.
InfinitCare is gevestigd in bedrijfsgebouw de Alchemist (gratis parkeren, 1 bushalte van Utrecht CS en naast Boulderhal Sterk). Dit alles biedt een inspirerende en informele werkomgeving, waarbij je een bijdrage levert aan betere zorg.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Marcel de Jong
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht