Vacature CRM Consultant

in Houten

e-office
  • e-office
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Wegens groei van de organisatie en nieuwe initiatieven zijn we op zoek naar een CRM Consultant.CRM Consultant

Als CRM Consultant bij e-office help je onze toonaangevende klanten over de optimale inzet van Microsoft Dynamics 365. Je begeleidt CRM implementaties van voorstel tot daadwerkelijke implementatie en beheer.

Je overziet complexe datamodellen en configuraties, voert business analyses uit en geeft workshops en trainingen over het gebruik van Dynamics 365/CRM/TALENT. Als er een relevant onderwerp is dat je ‘grijpt’, krijg je alle ruimte om hier ook echt iets/meer mee te doen.

lees meer

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Als Dynamics CRM Consultant heb je minimaal een hbo-opleiding afgerond en heb je relevante werkervaring rondom Dynamics 365/CRM. Je hebt kennis van de functionaliteiten en je kunt functionele (en zelfs technische) specificaties schrijven.

Naast Dynamics 365 en aanverwante Microsoft technologie heb je actieve interesse in de microsoft roadmap onderwerpen als innovatie, AI, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en samenwerken. Deze kennis deel je maar al te graag met collega’s én klanten.

Als CRM Consultant kun je actief luisteren, is je analytisch vermogen goed ontwikkeld en ben je oplossingsgericht. Je communiceert makkelijk 1 op 1, maar ook in kleine groepen.

Je bent geïnteresseerd in het volgen van nieuwe productontwikkelingen en bent thuis in de wereld van Dynamics 365. Je kunt goed samenwerken met andere consultants en bent in staat om op meerdere niveaus met de klant te communiceren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

e-office

Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken. We doen dit met name met cloud technologie van IBM (Watson, Bluemix en Connections) en Microsoft (Azure, Office365 en Dynamics365). Concreet én innovatief. Samen met work21 en BLAUD, die ons flankeren met veranderkracht en mobiele expertise.

e-office group is in 1991 opgericht met ‘de kracht van mensen’ als uitgangspunt. Als voorbeeld in de markt zoekt e-office altijd naar nieuwe manieren van werken, samenwerken en organiseren. Uiteraard op het snijvlak van technologie, mens en organisatie.

Wegens groei van de organisatie en nieuwe initiatieven zijn we op zoek naar een CRM Consultant.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
CRM Consultant
Score: 9.5
Stemmen: 26

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Houten