user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Security & Privacy Officer

in Zeist

Forcare
 • Forcare
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Security & Privacy OfficerDe Security & Privacy Officer is het operationele aanspreekpunt en “gezicht” van informatiebeveiliging en privacy bij Forcare. Voor de interne organisatie, maar vooral voor de software die internationaal wordt gebruikt. Huidige stand van de informatiebeveiliging is 27001 en 7510. Samen met je (technische) collega’s zet je je in om de systemen en klanten te beschermen tegen (de gevolgen van) cyberaanvallen en andere beveiligingsincidenten.Als Security & Privacy Officer ben je op de hoogte van de beveiligingsstatus en coördineer je (procedurele) informatiebeveiliging, privacy maatregelen en initiatieven.Last but not least ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere doorontwikkeling van het gecertificeerd Information Security Management Systeem (ISMS) en ben je de Data Protection Officer van dienst. Je houdt rekening met nieuwe dreigingen, veranderingen van de bedrijfsvoering en veranderingen in de privacywetgeving. Per land/regio, maar ook in het dynamische domein van Healthcare IT.

lees meer

Functie-eisen Als Security & Privacy Officer is je opleidingsniveau HBO+, bij voorkeur IT en je hebt minimaal zo’n 2 tot 4 jaar relevante werkervaring. Ervaring met gezondheidszorg is bijna een harde eis. Dit kan je compenseren door internationale ervaring binnen een omgeving met veel dataverkeer.Je hebt ervaring met het uitvoeren en ondersteunen van interne & externe audits en met het sturen en/of uitvoeren van invoering- of verandertrajecten. Mooi meegenomen is ervaring kwaliteitsmanagement systemen zoals ISO 9001.De Information Security en Privacy Officer heeft kennis van de huidige- (Wbp) en toekomstige (AVG) privacywetgeving én van Lean ISMS op basis van ISO 27001, NEN 7510, NEN 7512 en NEN 7513 en/of andere richtlijnen voor informatiebeveiliging. Je hebt algemene kennis van bedrijfsprocessen, applicatieomgevingen, Cloud omgevingen en ICT infrastructuren. Een pre is kennis van Internationale privacywetgeving; met name Noord Amerika.Persoonlijkheid:
 • Als Information Security en Privacy Officer ben je flexibel, analytisch sterk en pragmatisch ingesteld.
 • Je kunt jezelf uitstekend uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je communiceert graag en hebt een proactieve houding.
 • Je volgt liever de geest van de wet dan de letters.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Forcare is een toonaangevend internationaal softwarebedrijf, van Nederlandse origine, dat zich specialiseert in interoperabiliteit tussen systemen in de gezondheidszorg. Met de oplossingen van Forcare is het mogelijk om patiëntinformatie op een veilige en betrouwbare manier te delen en zorgprocessen (ook transmuraal) te stroomlijnen op basis van open internationale standaarden (zoals IHE XDS) en te integreren in bestaande systemen. Sinds kort wordt de software ook via een cloudoplossing aangeboden.Het hoofdkantoor van Forcare is gevestigd in Zeist en zijn er vestigingen in Canada en Duitsland. Hiernaast is er een sterke lokale vertegenwoordiging in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Op deze locaties zullen op korte termijn ook vestigingen worden geopend.Als Security & Privacy Officer werk je nauw samen met de Quality Manager. Diegene werkt parttime en het is de bedoeling dat jullie gezamenlijk de gehele week aanwezig zijn. Momenteel wordt de functie ingevuld door een Interim Security Officer. In het kader van Security Engagement werk je proactief en nauw samen met alle collega’s binnen (en buiten) Forcare.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Security & Privacy Officer
Score: 7.6
Stemmen: 43

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist