user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software Developer

in Houten

e-office
  • e-office
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken.
Software Developer

Als Software developer werk je aan verschillende projecten (solo en team) gerelateerd aan kunstmatige intelligentie, ongestructureerde data, en samenwerkingssoftware binnen het IBM portfolio (Connections, Watson en Bluemix). Je werkt in ons professionele clubhuis of bij een klant op locatie. In het ene project verken je technologie en/of oplossingen en in andere projecten vertaal functionele klantwensen naar een technisch ontwerp. Ook adviseer je onze klanten over de inzet van diverse IBM producten en het gebruik van open standaarden en de mogelijkheden hiervan.
Vaak zal je werken met de standaarden Java, Node.js, Angular en/of MongoDB. Mooi is dat je bij e-office vrij bent om ook met andere technologieën te werken, mits het past in het totale plaatje van de klant of oplossing.
 

lees meer

Functie-eisen Ten eerste word jij enthousiast van onze visie en je weet dat jij zult bloeien in een omgeving met zo veel vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Je acteert op hbo/wo werk- en denkniveau en werkt graag in projecten. Je communiceert makkelijk in de Nederlandse taal, bent gedreven en ambitieus.
Als Software Developer heb je minimaal zo’n 2 jaar professionele ervaring met software ontwikkeling. Je hebt al gewerkt of minimaal gekeken naar de mogelijkheden van Java en/of Node.js. Mooie bijkomstigheid is als je al in aanraking bent geweest met DevOps tools zoals Jenkins en Docker.
Uiteraard kun en mag je ook in aanraking komen met andere innovatieve technologieën binnen de IBM Connections Suite (of zelfs van de Modern Workplace van Micrososft).

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken. We doen dit met name met cloud technologie van IBM (Watson, Bluemix en Connections) en Microsoft (Azure, Office365 en Dynamics365). Concreet én innovatief. Samen met work21 en BLAUD, die ons flankeren met veranderkracht en mobiele expertise.E-office group is in 1991 opgericht met ‘de kracht van mensen’ als uitgangspunt. Als voorbeeld in de markt zoekt e-office altijd naar nieuwe manieren van werken, samenwerken en organiseren. Uiteraard op het snijvlak van technologie, mens en organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Software Developer
Score: 9.7
Stemmen: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Houten