user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Front-end Developer

in Houten

e-office
  • e-office
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Front-end Developer

Als Front-end Developer ontwikkel je web- en mobiele applicaties voor oplossingen op het gebied van samenwerken en productiviteit. Je werkt aan verschillende projecten (solo en team) gerelateerd aan kunstmatige intelligentie en het IBM portfolio (Connections, Watson en Bluemix). Je werkt in ons professionele clubhuis of bij een klant op locatie. In het ene project verken je technologie en/of oplossingen en in andere projecten vertaal je wensen van eindgebruikers naar een functioneel ontwerp en vervolgens een applicatie.

Vaak zul je werken met de standaarden Angular, HTML5, CSS3 en Sass. Mooi is dat je bij e-office ook vrij bent om met ook andere technologieën te werken, mits het past in het totale plaatje van de klant of oplossing.

lees meer

Functie-eisen

Ten eerste word jij enthousiast van onze visie en je weet dat jij zult bloeien in een omgeving met zo veel vrijheid, verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Je acteert op hbo/wo werk- en denkniveau en werkt graag in projecten. Je communiceert makkelijk in de Nederlandse taal, bent gedreven en ambitieus.

Als Front-end Developer heb je minimaal 1 jaar professionele ervaring met software ontwikkeling. Je hebt ervaring met JavaScript (qua framework minimaal met jQuery), HTML en CSS. Je hebt oog voor UX en je wilt je ook graag nieuwe technologieën eigen maken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken. We doen dit met name met cloud technologie van IBM (Watson, Bluemix en Connections) en Microsoft (Azure, Office365 en Dynamics365). Concreet én innovatief. Samen met work21 en BLAUD, die ons flankeren met veranderkracht en mobiele expertise.

E-office group is in 1991 opgericht met ‘de kracht van mensen’ als uitgangspunt. Als voorbeeld in de markt zoekt e-office altijd naar nieuwe manieren van werken, samenwerken en organiseren. Uiteraard op het snijvlak van technologie, mens en organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Front-end Developer
Score: 7.1
Stemmen: 28

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Houten