inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Web(Cit) Developer

Vacature in Delft

Involvit
  • HBO / Universitair, 0 - 10 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 24-32 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Web(Cit) Developer
Als webdeveloper ontwikkel je zelfstandig of in teamverband (in ieder geval met de front-end developer) websites en –applicaties voor klanten. Met behulp van WebCit ben je in staat snel mooie oplossingen te bouwen voor complexe uitdagingen. Zelf breng je de wensen van de klant in kaart en blijft het team duurzaam betrokken bij het gebruik van de site of applicatie. Uiteraard participeer je ook in productontwikkeling. Hier kun je jouw eigen ambitie of technologie wensen kwijt kunt, mits ze stroken met Involvit en de (toekomstige) wensen van haar klanten.

Functie-eisen

Eisen
Het belangrijkste is dat je beschikt over hbo werk- en denkniveau en dat je werkervaring hebt met .NET (ASP.NET MVC, C#) en met webontwikkeling. Werkervaring kan bij een bedrijf zijn of bijvoorbeeld in projecten bij een studie. Hiernaast heb je ervaring met een modern CMS (Involvit werkt met Umbraco).

Als Webdeveloper werk je uiteraard ook met JavaScript (jQuery of AngularJS), HTML en CSS. Met SQL Server, IIS en GIT.

Je levert graag resultaat en je vindt het leuk om inhoudelijk met klanten te communiceren. Je kunt en wilt meegroeien in de inhoudelijke ambitie van het bedrijf.

Bedrijfsomschrijving

Involvit is een internetbureau uit Delft die met hun adaptive web framework, WebCit (gebaseerd op Umbraco), mooie SaaS-oplossingen bouwt voor hun klanten. Vaak werken zij voor grotere klanten in de zorg- en wonenbranche, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen of woningcorporaties. Het liefst werken zij aan kwalitatief hoogstaande internet- en intranetoplossingen waarbij de focus ligt op de integratie van verschillende bronnen en kanalen. Kijk bijvoorbeeld eens naar projecten zoals Stadgenoot Amsterdam en Ziekenhuis Bernhoven.

De oprichter, Johan de Jong, was CEO van een groot webbureau. Uit deze ervaring is de bijzondere filosofie van Involvit ontstaan. Ze zijn erg ambitieus, maar vooral inhoudelijk. Involvit is klein, maar door samenwerking met de beste specialisten in de markt én hun innovatieve framework, werken zij aan mooie & uitdagende projecten. Kleine teams hebben direct inhoudelijk contact met de klant. Idealiter is iedereen 2 dagen in de week vrij van projecten, voor support (dat hoort er dan ook bij) en voor productontwikkeling.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden


Aanbod
Een uitdagende baan (24 tot 40 uur) die verder gaat dan het bouwen van simpele websites. Het gaat om uitdagende projecten voor klanten met vaak een maatschappelijk karakter. Je krijgt een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en een teambonus. Je krijgt volop ruimte om mee te sturen en te bouwen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Contactpersoon Dhr. Marcel de Jong
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor Webdeveloper in regio Delft Bekijk alle 193 vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Webdeveloper