Vacature Teamlead Support - Oud Gastel

in Oud Gastel

OfficeGrip B.V.
 • OfficeGrip B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wie ben jij?
Je werkt op dit moment als Support Engineer en je hebt veel ambitie om te groeien in je loopbaan. Lijkt het jou leuk om een compleet opleidingstraject te doorlopen waarbij je binnen 4 maanden wordt klaargestoomd tot Teamlead Support? OfficeGrip gaat je daarin volledig ondersteunen!

Wat kun je verwachten?
Uiteraard wil jij als Teamlead het goede voorbeeld geven. Je zorgt dus dat je binnen 2 maanden minimaal je MSCA O365 binnen hebt. Binnen 3 maanden heb je je MSCE in een specialisme (bijvoorbeeld Server 2016, Cloud Platform & Infrastructure {Azure} of Core Infrastructure). Daarnaast ben je als Teamlead het eerste aanspreekpunt voor je collega’s. Je gaat je leidinggevende skills dus in rap-tempo ontwikkelen. Competenties als Plannen (doelstellingen), Controleren (voortgangsbewaking), Organiseren (taken verdelen, samenwerken) en Leidinggeven (aansturen, motiveren, delegeren, beslissingen nemen). Ook competenties als Communiceren (voeren van gesprekken) en Overtuigen en Ondersteunen zijn kernkwaliteiten van een Teamlead. Je werkt nauw samen met je manager, welke je zal voorzien van continue feedback op jouw ontwikkeling. Daarnaast geven we je de gelegenheid om, indien nodig, eventueel extern trainingen te volgen.

Wat ga je doen?
Collega’s op weg helpen, sturing en ondersteuning geven is een belangrijke taak van een Teamlead. Als Teamlead heb je samen met je teamleden bepaalde doelen te halen. Je moet oog hebben voor zowel het werk (de taken die er liggen) als voor de mensen (de wensen en verlangens die zij hebben). In deze functie ben je de kartrekker van jouw team. Je werkt voor 70% mee als (senior) support engineer en voor 30% bestaan jouw taken uit het coachen en motiveren van collega’s binnen jouw team.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een MBO-diploma aangevuld met relevante cursussen;
 • Ervaring op een IT support- of helpdesk;
 • Ambitieus
 • Betrokken
 • Leergierig
Jouw afdeling
Ons supportteam is het afgelopen jaar flink gegroeid en bestaat nu uit 20 medewerkers, verdeeld over drie teams. De supportdesk opereert vanuit onze vestigingen in Oud Gastel en Heemskerk. Primair is de afdeling verantwoordelijk voor het registreren en oplossen van alle meldingen en vragen van gebruikers, het bewaken van alle incidenten op basis van het afgesproken serviceniveau, gebruikers op de hoogte houden van de status en voortgang van hun supportvraag, het proactief monitoren van servers en netwerkomgevingen, het installeren van (beveiliging-)updates en upgrades, het proactief en reactief oplossen van storingen, remote ondersteuning van werkplekken en servers, online back-up bewaking en eventueel restoren van bestanden. De afdeling werkt nauw samen met de verschillende afdelingen, met name de afdeling Projecten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf. In het bijzonder richten we ons, als één van de eerste ‘Tier-1’ Cloud Solution Providers in Nederland op Microsoft Clouddiensten. We hebben daarover dan ook intensief contact met Microsoft, op zowel commercieel als technisch vlak. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat biedt OfficeGrip?
Uitdagend en afwisselend werk in een topteam met fantastische collega’s en leuke klanten. Uiteraard krijg je een laptop van de zaak. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing zijn belangrijke speerpunten binnen OfficeGrip. Daarnaast geven wij je veel ruimte voor eigen initiatief. Kortom, een mooie baan binnen een leuke en groeiende organisatie!

lees meer

Teamlead Support
Score: 9.3
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oud Gastel