user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamleider Supportdesk

ICT Manager
OfficeGrip B.V.
 • OfficeGrip B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving OfficeGrip levert Microsoft Cloud diensten met een vast team vanuit haar locaties in Heemskerk en Oud Gastel aan klanten verspreid door bijna heel Nederland. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een Teamleider Supportdesk.

Wie ben jij?
Je werkt sinds een aantal jaren als support engineer of helpdesk medewerker en je hebt tijdens je loopbaan ontdekt dat jij het leuk vindt om je collega’s te motiveren en coachen. Je bent een natuurlijk leider en neemt graag het voortouw. Daarnaast denk je graag mee in de verdere strategische groei en professionalisering van OfficeGrip. Naar onze klanten en medewerkers ben je een professionele gesprekspartner. Je hebt ervaring met crisismanagement, je bewaart de rust tijdens escalatiemomenten en bewaakt de voortgang en opvolging van tickets. Je bent analytisch sterk, neemt verantwoordelijkheid en houdt altijd de helicopterview.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je de kartrekker van jouw team. Je werkt voor 70% mee als (senior) support engineer en voor 30% bestaan jouw taken uit het coachen en motiveren van collega’s binnen jouw team. Door jouw expertise en drive weet je de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Hiervoor begeleid je de medewerkers van jouw team in hun ontwikkeling. Uiteraard sta je stevig in je schoenen en communiceer je moeiteloos op alle niveaus. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team als geheel.

Jouw afdeling:
Ons supportteam is het afgelopen jaar flink gegroeid en bestaat nu uit 20 medewerkers, verdeeld over drie teams. De supportdesk opereert vanuit onze vestigingen in Oud Gastel en Heemskerk.
Primair is de afdeling verantwoordelijk voor het registreren en oplossen van alle meldingen en vragen van gebruikers, het bewaken van alle incidenten op basis van het afgesproken serviceniveau, gebruikers op de hoogte houden van de status en voortgang van hun supportvraag, het proactief monitoren van servers en netwerkomgevingen, het installeren van (beveiliging-)updates en upgrades, het proactief en reactief oplossen van storingen, remote ondersteuning van werkplekken en servers, online back-up bewaking en eventueel restoren van bestanden. De afdeling werkt nauw samen met de verschillende afdelingen, met name de afdeling Projecten.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen:
 • HBO-diploma of MBO-diploma aangevuld met relevante cursussen
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift
 • Je hebt een commerciële en klantgerichte houding
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Kennis van ITIL
 • Kennis van Office365 en Windows 10

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving OfficeGrip is een snel groeiend, innovatief bedrijf, dat Cloud computing mogelijk maakt op de voorwaarden van haar klanten. Dit biedt jou de doorgroeikansen waar je naar op zoek bent. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met Microsoft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Niet alleen op kantoor, maar - als de aard van het werk dat toelaat – ook elders. Daar waar hij of zij zich prettig bij voelt. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

OfficeGrip staat voor gespecialiseerd ICT-advies. Met tien jaar ervaring zijn wij dé specialist in het inrichten, installeren en beheren van de hybride Cloud oplossingen voor onze klanten. Bij OfficeGrip staat een zeer klantgerichte en professionele service centraal.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende Non Profit organisaties en dienstverleners in het MKB segment. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

OfficeGrip is Microsoft Cloud Accelerate partner en Small Business partner. We hebben groot vertrouwen in de Cloud strategie van Microsoft en in de producten als Office 365 en Azure. We richten ons dan ook primair richten ons op de toepassing hiervan bij onze klanten en prospects, Waar nodig vullen we deze diensten aan met oplossingen van andere partners.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Teamleider Supportdesk
Score: 7.0
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oud Gastel