Vacature Medewerker Helpdesk, Universiteit Leiden - MCITP of LINUX certificering

Vacature Leiden

Helpdesk medewerker ICT
Universiteit Leiden
 • Universiteit Leiden Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als medewerker Helpdesk verleent u services aan onze gebruikers (medewerkers, studenten en gasten). U staat de klant professioneel te woord en u draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken in een geautomatiseerd systeem (TOPdesk). U ondersteunt gebruikers remote en op locatie. Door goede vragen te stellen en uw technisch inzicht weet u tot de juiste oplossingen te komen. Indien nodig verwijst u door naar een andere kenniseenheid. Daarnaast stelt u gebruiksinstructies op in schriftelijke vorm of met behulp van webpagina’s. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de centrale en decentrale helpdesk(s).

lees meer

Functie-eisen
 • Mbo-werk en denkniveau met een relevante ICT opleiding (niveau 4), bij voorkeur aangevuld met MCITP of LINUX certificering;
 • Aantoonbare werk of stage- ervaring met helpdeskwerkzaamheden of ondersteuning van eindgebruikers;
 • Correcte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Microsoft Office applicaties en Microsoft Windows 10; ervaring met Linux en Apple OS strekt tot aanbeveling;
 • Ervaring met het gebruik van servicemanagementtool, bij voorkeur met TOPdesk;
 • Kennis van en ervaring met ITIL is een pré;
 • Klantgerichte instelling, accuratesse en punctueel;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Teamspeler.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de centrale ICT dienstverlener van de Universiteit Leiden. Met ongeveer 130 collega’s, ondersteunen wij onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het beheren van het agglomeratienetwerk en de VOIP telefoniediensten, de identity en access management, infrastructuur, de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, als ook de ontwikkeling en het beheer van de universitaire werkplekvoorzieningen.
Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij steeds meer agile wordt gewerkt. De dienstverlening is belegd binnen de afdelingen Customer Relations (klantprocessen & relatiebeheer), Infra & Application Services (server-/netwerkbeheer en bedrijfsvoeringsystemen), Research & Innovation Support (ICT ontwikkeling onderwijs en onderzoek), Strategy & Facilities (security, architectuur, inkoop & contractmanagement). De komende periode ligt de focus op de eindgebruikerdiensten, data management, identity & access management en hybride cloud. Prachtige uitdagingen waar we voor staan en die vragen om vakmanschap en betrokken collega’s.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.261 - € 3.052 p/m

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.261,- en maximaal € 3.052,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 7).
Overige info Wij bieden
Aanstelling vindt plaats via ons interne uitzendbureau JobMotion, voor de duur van 6 of 12 maanden, met eventueel de mogelijkheid voor verlenging.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom speciaal sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Bryan Sepers, coördinator helpdesk,telefoon: 071 527 1074.

Sollicitaties, vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 17 november 2019 worden gericht aan dhr. A.J.D. Helversteijn-Smit. De selectie en de eerste sollicitatiegesprekken zullen in week 47 plaatsvinden. U wordt vriendelijk verzocht beschikbaar te zijn in deze periode.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bryan Sepers
071 527 1074
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden