Vacature Applicatiebeheerder Hippo CMS

Vacature Leiden

Applicatiebeheerder
Universiteit Leiden
 • Universiteit Leiden Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 34 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met de collega’s uit het Webservices team werk je aan de ontwikkeling, het beheer en de ondersteuning van het Hippo CMS waar de universitaire websites mee zijn gebouwd. Binnen het (interne) ontwikkelteam wordt er agile scrum gewerkt. Ben je communicatief vaardig, proactief en werk je graag in een klein en zelfstandig team? Dan is dit jouw baan! Je werkzaamheden omvatten:
 • Dagelijks beheer en de monitoring van de (web)applicatie Hippo CMS / Bloomreach Experience Manager (brXM);
 • Zorg dragen voor de coördinatie van lifecycle management, applicatiewijzigingen en wijzigingsverzoeken en het up-to-date houden van de release kalender;
 • Meehelpen met het automatiseren en optimaliseren van regressietesten, deployments en de applicatie nodes;
 • Het verdiepen in en helpen bij het ontwikkelen van continuous integration en deployment, m.b.v. containertechnieken;
 • Ondersteunen van de webdienst bij de aanvragen van domeinen, dns wijzigingen en redirects;
 • Deelnemen als teamlid aan alle scrum events (sprint planning, daily scrum, sprint review, sprint retrospective en natuurlijk de sprints zelf);
 • Documenteren van de noodzakelijke informatie en zorgen voor kennisoverdracht binnen het team.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau (of mbo+ met aanvullende certificering), met een opleiding binnen het vakgebied;
 • Kennis van Linux, Tomcat, MySql, Apache, netwerken, firewalls en load balancers;
 • Bij voorkeur ook kennis van TOPdesk, Jira, Confluence en New Relic;
 • Een grote mate van zelfstandigheid, je bent initiatiefrijk, analytisch sterk en hebt een oplossingsgerichte werkstijl binnen een (intern) ontwikkelteam;
 • Je voelt je thuis in een team dat werkt volgens Agile/ Scrum/ DevOps en bent gemotiveerd om jezelf hierin verder te ontwikkelen;
 • Een drive om nieuwe technieken en tools te leren;
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de centrale ICT dienstverlener van de Universiteit Leiden. Met ongeveer 130 collega’s ondersteunen wij onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het beheren van het agglomeratienetwerk en de VOIP telefoniediensten, de identity en access management (IAM) infrastructuur, de websites en informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, alsook de ontwikkeling en het beheer van de universitaire werkplekvoorzieningen. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij steeds meer agile wordt gewerkt. De dienstverlening is belegd binnen de afdelingen Customer Relations (klantprocessen & relatiebeheer), Infra & Application Services (server-/netwerkbeheer en bedrijfsvoeringsystemen), Research & Innovation Support (ICT ontwikkeling onderwijs en onderzoek, webservices), Strategy & Facilities (security, architectuur, inkoop & contractmanagement). De komende periode ligt de focus op de eindgebruikerdiensten, data management, identity & access management en hybride cloud. Prachtige uitdagingen waar we voor staan en die vragen om vakmanschap en betrokken collega’s. Zie voor meer informatie: ICT Shared Service Centre.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.835 - € 3.895 p/m

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9).
Overige info Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Voor meer informatie: Sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden.

Verklaring omtrent het gedrag
In de dagelijkse werkzaamheden krijg je te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Marcel Didden, functioneel beheerder van diverse Content Management Systemen, telefoon: 071 527 6093.

Solliciteren
Je kunt online solliciteren via de blauwe button bovenaan deze pagina. Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en cv kunnen tot en met 15 oktober 2019 worden gericht aan Eelco de Jong, afdelingshoofd Research & Innovation Support, waarbinnen het Webservices team valt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Contactpersoon Marcel Didden
+31 71 527 6093
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden