user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Amacom https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/517/38913e1d6a7b94cb0f55994f679f5956/
De Corridor T 12
3621EE Breukelen Utrecht NL

Amacom

De Corridor T 12, Breukelen

Amacom

Amacom is in 98 opgericht en een recruitmentbureau gespecialiseerd in de (online) bureauwereld:

 Reclame (digital gentegreerd)
 Mobile en Social Media
 Internet
 Marketing Communicatie (on- en offline)

Functies:
 Creatie (Art Copy)
 Strategie
 Projectmanagement en Operations
 Account
 Office (HR, Finance, Secretarieel, ICT)

Voor vast, detachering en freelance.
No cure no pay.

Direct contact opnemen? laura@amacom.nl
Meer info: www.amacom.nl
Zie wat onze relaties van onze dienstverlening vinden op:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embeddedv=UchMOTlxaEE

Werken bij Amacom? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
51 vervulde ICT vacatures
Senior Front-end Developer Internetbureau (vervuld)
Amacom Ben jij toe aan een meer senior rol waarin je collega front-end developers gaat coachen en inspireren en waar je meer verantwoordelijkheden naar je toe kan trekken? Lees dan ..
Interactive Developer - Creatief Developer (vervuld)
Amacom Interactive Developer Amstelveen Amacom zoekt voor een fullservice bureau in Amstelveen een Interactive Developer Wie ben jij? Jij denkt in oplossingen, je hebt ideeen ..
Helpdeskmedewerker/Jr Systeembeheerder Amersfoort fulltime (vervuld)
Amacom Heb jij ervaring als Helpdeskmedewerker of Junior Systeembeheerder en ben jij een leergierige ICT-er? Dan zoeken wij jou! Functie: ? Je lost problemen op (telefonisch en ..
PHP Programmeur (512 & 557 ) > TheSecretLab in Adam (vervuld)
Amacom Ervaring als PHP Programmeur? Tsja jij hebt het voor het uitkiezen.. Wij (Amacom, het w&s bureau voor de bureau wereld) hebben dan ook een aantal leuke, dynamische ..
Flash Developer in Amsterdam (554) (vervuld)
Amacom Ben jij een ervaren Flash Developer? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bureau dat voor gerenommeerde reclamebureaus werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!..
Projectmanager Online/Mobile bureau Amsterdam (vervuld)
Amacom Innovatiever dan dit bureau wordt het niet!  Zij wonnen al vele prijzen, nu zoekt dit mobile advertising bureau in Amsterdam wegens groei een Projectmanager met ambitie ..
Systeembeheerder extern/Consultant ICT (junior) - ict Amersfoort (vervuld)
Amacom Heb jij ervaring op het gebied van Systeem/Netwerkbeheer en met het oplossen van ICT storingen? Vind jij het leuk om naar klanten toe te gaan om ict problemen op te lossen?..
Mobile Interactive Group - Interaction Designer (A’dam) (vervuld)
Amacom Ben jij een Interaction Designer met 2-4 jaar ervaring? Ben je goed in het maken van wireframes en ben je ambitieus genoeg om bij dit internationale mobile bureau ..
PHP Developer (medior of senior) Amsterdam (vervuld)
Amacom Heb jij ervaring als PHP Developer? Tja, je kunt wel zeggen dat je het dan voor het uitkiezen hebt. Wij hebben nou net zo’n leuke functie, en niet onbelangrijk, een leuk..
Systeembeheerder interactief bureau Amsterdam (vervuld)
Amacom Ben jij een systeembeheerder die zich bezig wil houden met het bedenken, onderhouden en implementeren van innovatieve ICT oplossingen? Voor onze klant (interactief bureau) in ..
Developers> Flash/Flex/Java/Android/Blackberry gezocht! (vervuld)
Amacom Samen met een team van zeer getalenteerde en ervaren developers, werk je aan het ontwikkelen van de meest geavanceerde mobiele applicaties. Je functioneert in de ..
Wanted: iPhone/iPad Developer (junior/medior/senior) (vervuld)
Amacom - Samen met een team van zeer getalenteerde en ervaren Developers, werk je aan de ontwikkeling van de meest geavanceerde mobiele applicaties voor de iPhone/iPad. - ..
Java developer Gelderland (vervuld)
Amacom Ben jij een Java Developer en woon je in de omgeving Gelderland? Voor een full service reclamebureau in de regio Gelderland zoeken wij voor de afdeling Interactive een ervaren..
Systeem-/netwerk beheerder (medior) e-mail bureau Amsterdam (vervuld)
Amacom Voor een full service online direct response bureau in Amsterdam zoeken wij een allround medior systeem-/netwerkbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een klein team van ICT ..
Back-End PHP Developer - Online Creatief Bureau Utrecht (vervuld)
Amacom Voor een prijzenwinnend creatief digitaal bureau in Utrecht zijn we op zoek naar een Backend Developer met als expertise PHP. In deze rol ga je je bezighouden met het ..
Senior BlackBerry Developer Amsterdam (vervuld)
Amacom Voor een interactief reclamebureau in Amsterdam zoeken wij een Senior BlackBerry Developer. De functie: Samen met een team van zeer getalenteerde en ervaren ontwikkelaars..
Senior Software Developer Amsterdam (vervuld)
Amacom Voor een interactief reclamebureau in Amsterdam zoeken wij een Senior Software Developer De functie: Een snelgroeiend, prijzenwinnend online/mobile creatief bureau in ..
Frontend Developer Utrecht (vervuld)
Amacom Voor een prijzenwinnend creatief digitaal bureau in Utrecht zijn we op zoek naar een Frontend Developer. In deze rol ga je je bezighouden met het ontwikkelen van relevante, ..
Interactive Designer Utrecht (vervuld)
creatief online reclame bureau Voor een prijzenwinnend creatief digitaal bureau in Utrecht zijn we op zoek naar een Interactive Designer. In deze rol ga je je bezighouden met het ontwikkelen van ..
(technisch) project manager online advertising (senior) Amsterdam (vervuld)
Reclamebureau Interactief Voor een interactief reclamebureau in Amsterdam zoeken wij een projectmanager die in staat grote complexe online projecten te leiden. Je komt (met name) te werken voor ..
Customer Service Representative – Uithoorn (vervuld)
Amacom We zoeken een medewerk(st)er die als spil van verschillende afdelingen (lab, planning, verscheping) een actieve regelfunctie heeft en alle administratieve activiteiten ..
Helpdesk/ict medewerker Uithoorn (vervuld)
Amacom Heb je een ict opleiding (MBO of HBO niveau) en enige ervaring als helpdeskmedewerker?   Je werkzaamheden: Het ondersteunen van alle Europese gebruikers bij het ..
Helpdeskmedewerker Uithoorn (vervuld)
Amacom Heb je een ict opleiding (MBO niveau) en enige ervaring als  helpdeskmedewerker? Je werkzaamheden: Het ondersteunen van alle Europese gebruikers bij het dagelijks ..
Database-/system administrator (DBA) SQL a’dam 32-40 uur (vervuld)
Rapid Sugar Als database-/system administrator ben je primair verantwoordelijk voor het onderhoud en optimalisatie database (SQL 2005). De functie is ter uitbreiding en het gaat om..
Systeembeheerder reclamebureau A’dam (vervuld)
Reputy Als systeembeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van e-mail omgevingen en connecties met de klanten. De functie is ter uitbreiding en je ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Breukelen