Vacature Java Developer | Medior | vast dienstverband | werken in de regio – Enschede

Enschede

OVSoftware
  • OVSoftware Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Stroomt er code door je aderen? OVSoftware is op zoek naar een Medior Java Developer voor onze vestiging in Enschede om te werken aan projecten bij en voor klanten in de Regio Enschede. Ben jij op zoek naar afwisselende projecten en nieuwe technieken? Neem dan snel contact op!

Vanwege onze familiaire bedrijfscultuur is er veel persoonlijk contact onderling. Naast je werk vinden wij plezier belangrijk. We komen elke 1e donderdag van de maand gezellig samen met de collega’s tijdens onze maandmeeting. Interessante kennis wordt gedeeld via onze pizza-sessies. Ook organiseren we hackathons en sportieve uitjes zoals skiën en karten. Eens per jaar hebben we een groot feest voor de hele OVSoftware Groep en organiseren we een OVSoftware conferentie!

Als Medior Java Engineer in de regio Enschede word je ingezet bij aansprekende klanten uit de regio of overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst of het Kadaster. Hier kan je als software ontwikkelaar deelnemen aan verschillende projecten en afhankelijk van jouw ervaring en wensen kijken we welke rol het beste bij je past. Primair houd je je bezig met techniek maar daarnaast kan je optioneel ook een rol zoals Scrum-Master, Team lead of Architect bekleden. Werken in de detachering is afwisselend. Je bent de ene keer bezig met het opzetten en meebouwen van een team en het realiseren van de gewenste resultaten conform klantenspecificaties in sprints. Bij een ander project richt je je meer op het ontwikkelen van snelle en adaptieve IT. Wil je meer weten over bijvoorbeeld Docker, Blockchain, Play!, Grails, Angular of Blockchain? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Je bent hierbij regisseur van je eigen loopbaan. Wil je jouw expertise inzetten op een ander project of bij een andere opdrachtgever? Dan kijken we samen naar bijpassende mogelijkheden. Zo heb je volgens ons wel de voordelen, maar niet de nadelen van detachering.

lees meer

Functie-eisen Uiteraard zoeken we de ideale medior Java developer, dus is dit grotendeels je profiel:
– HBO of WO diploma (liefst IT-gerelateerd);
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Java EE developer;
– Communicatief vaardig en klantgericht;
– Beheersing van de Nederlandse taal;
– Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Naast vele leuke collega’s, zijn er uiteraard genoeg redenen om te kiezen voor OVSoftware. Hieronder vind je er alvast een aantal:
– Goed salaris! Vooraf al een salarisindicatie ontvangen o.b.v. je CV/LinkedIn-profiel? Stuur Maylou een mail;
– Je krijgt meteen een vast contract;
– We bieden de faciliteiten om thuis te werken of op ons kantoor in Enschede;
– Uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een lease auto bekijk het hier;
– Persoonlijk opleidingsbudget (€ 1500,00) en studiedagen (tenminste 5) voor bijv. certificeringen en deelname aan IT-events zoals J-Fall;
– Professionele, informele en platte organisatiestructuur;
– Werken aan innovatieve, grote en complexe Java projecten dichtbij je woonplaats;
– Werken bij een echt softwarebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat;
– Financieel gezond en onafhankelijk bedrijf;
– Doorgroeimogelijkheden richting senior, team lead, architect, Scrum-master etc;
– Interessante kennisdelingssessies, hackathons en uitjes zoals skiën en karten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving OVSoftware is onderdeel van de OVSoftware Groep. De OVSoftware Groep bestaat uit meerdere bedrijven met allemaal eigen specifieke kennis op IT gebied. OVSoftware is specialist op het gebied van Java en .NET software ontwikkeling voor het bedrijfsleven in de regio Midden en Oost-Nederland, Twente, regio Apeldoorn/Arnhem, regio Amersfoort en voor de overheid in Apeldoorn en Den Haag. OVSoftware heeft een vestiging in Duitsland die met dezelfde dienstverlening actief is in de regio Münster (Nordrheinwestfalen). Ook RGB plus automatisering b.v. in Raalte en Simacan in Amersfoort behoren tot de OVSoftware Groep.

OVSoftware ontwerpt en ontwikkelt al bijna 50 jaar software voor het bedrijfsleven en de overheid. Ruim 140 software ontwikkelaars (vooral Java en .NET) ondersteunen onze klanten dagelijks bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken.

We zijn een financieel onafhankelijke organisatie en hebben risico's goed gespreid. Zijn landelijk actief en hebben vestigingen in het oosten, midden en westen van het land, maar ook in Duitsland. Onze groei wordt autonoom gerealiseerd. Ondanks de crisis blijven we gestaag doorgroeien.
Je collega's hebben passie voor hun werk en zijn vakinhoudelijk sterk. Je wordt elke dag geïnspireerd om het maximale uit jezelf te halen. Als OV'er krijg je alle verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen aanpak te creëren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Enschede