Vacature Front-end Developer, Hengelo

in Hengelo

Front End Developer
Eijsink Afrekensystemen
  • Eijsink Afrekensystemen
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Front- end developer – Junior/Medior/Senior – Hengelo
Slimme code en ijzersterke programma’s zijn de basis waarop Eijsink draait. En we draaien als een tierelier. Daar zijn we trots op. We willen graag het verschil maken. Óók als we niet direct een vacature open hebben staan, maken we graag ruimte voor meer kwaliteit. We zoeken talenten die zich in zowel de backoffice (cloud) als de frontoffice (POS app) omgeving verder willen ontwikkelen.

Hoe het bij ons gaat
Dankzij jou zijn onze inhouse ontwikkelde softwareoplossingen (zoals booq!) supersnel en gebruiksvriendelijk. Je draait dan ook al een paar jaar mee in de ontwikkelwereld en houdt wel van een uitdaging. Je blijft jezelf ontwikkelen – daarbij helpen we graag – en hakt zowel in teamverband als zelfstandig prima knopen door. Van ontwerp tot implementatie, frontoffice, backoffice, overal voel je je thuis. En daarbij is scrum voor jou geen rugbyterm. We geven je de ruimte om je in nieuwe ontwikkelingen te verdiepen.

lees meer

Functie-eisen Waarom we jou zo gaaf vinden
Omdat je als geen ander UX-designs kunt vertalen naar code. En omdat je de gebruikerservaring van onze klant wil blijven verbeteren. Ook heb je een bij voorkeur relevante HBO-WO-opleiding en diepgaande kennis van Javascript, Angular, Typescript, RxJS, CSS, HTML. Bovendien ben je up-to-date met nieuwe (mobiele) webtechnologieën, zoals PWA. Je aantoonbare kennis van multi-device front-end ontwikkeling en multiplatform (Cordova, Electron, Ionic) komt vaak van pas, net als die rondom hoog-presterende en schaalbare omgevingen. Your English is also pretty fluent, since you’ll have regular skype-meetings with our international (and internationally based) coworkers. Verder is je ervaring met agile werken is een dikke plus. Creatief, flexibel, innovatief… Need we say more?

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wij maken kassa’s. Personeelsplanning. Bar-/keukenmanagement. Tafelreserveringssoftware. Websites en webshops. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij ons aankloppen. 24/7 spelen we proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden we zo zekerheid voor onze klanten. Dankzij zo’n 230 betrokken topcollega’s die… Weet je, als we álles willen vertellen wat we doen, zijn we nog wel even bezig. We laten het liever gewoon zien.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Waarom je voor ons kiest
Omdat je niet alleen een fijne baan maar ook een bedrijf zoekt dat bij je past. Geen strenge hiërarchie, maar juist de sfeer van een familiebedrijf. En omdat je een goed salaris krijgt met een rits mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan dagelijks een verse lunch van de zaak, extra vakantiedagen (als je maar terugkomt), opleidingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en regelmatig leuke uitjes zoals een theaterbezoek. En op vrijdag gewoon met z’n allen een biertje doen. Gezellig.

lees meer

Front-end Developer, Hengelo
Score: 9.4
Stemmen: 19

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hengelo