user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch IT Specialist, Hengelo

in Hengelo

Eijsink Afrekensystemen
 • Eijsink Afrekensystemen
 • MBO niveau 3 of hoger
 • 1 - 5 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je hebt passie voor IT en weet technische processen snel te doorgronden. Je bent niet bang om als pionier nieuwe paden te bewandelen op gebied van Windows-configuraties en images. En je kijkt uit naar een actief bedrijf vol betrokken collega’s en carrièrekansen. Dan hebben wij goed nieuws, want ter uitbreiding van het team zijn we voor ons hoofdkantoor te Hengelo op zoek naar een technisch consultant. Reageer vandaag nog!

Wat ga je doen?
Als technisch consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van het geautomatiseerde update proces van onze kassasoftware. Je bent ondersteunend naar de consultants voor het efficiënter en geautomatiseerd inrichten van kassasystemen met zowel het Windows-besturingssysteem als de kassa-applicatie. Daarbij maak je onder andere gebruik van scripting. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen hardware en software. Daarbij controleer, inspecteer en classificeer je nieuwe hardware. Verder ben je verantwoordelijk voor het meedenken over de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op het gebied van kassa-automatisering, dit vooral in relatie tot de toe te passen remote support methodieken. Daarnaast ondersteun je onze supportafdeling op gebied van (draadloos) netwerk- en besturingssoftwarevraagstukken.

lees meer

Functie-eisen Door jouw sterke analytische denkvermogen vertaal je de behoeften van onze productgroep afdelingen in heldere en vooral tijdbesparende automatiseringsoplossingen. Jij kunt jouw werk goed organiseren, plannen en zelfstandig uitvoeren. We zijn op zoek naar een gedreven collega die het een uitdaging vindt om bestaande werkprocessen, scripts, configuraties en applicaties in kaart te brengen om vervolgens hierin vernieuwing en verbetering door te voeren. Binnen Eijsink ben een echte pionier; je bent creatief en innovatief en brengt nieuwe technieken en inzichten aan.

Verder heb je:
 • Een afgeronde informaticaopleiding op HBO-niveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Dynamische persoonlijkheid, communicatief sterk en prestatiegericht
 • Praktische no-nonsense instelling en je denkt out-of-the-box
 • Servicegericht en zeker geen negen-tot-vijfmentaliteit
Technische kennis:
 • Goede kennis van Windows (cliënt en server), netwerken, databases
 • Ervaring met scripting (VBScript, Windows Batch – PowerShell is extra pluspunt)
 • Kennis op gebied van webtechnologie (HTML5, JavaScript, CSS, PHP)
 • Brede kennis op gebied van hardware en drivers

lees meer

Bedrijfsomschrijving Eijsink is dé totaaloplosser voor de branches horeca, retail, catering, sport en zorg. En ondanks dat we inmiddels 200 medewerkers hebben, heerst hier nog steeds de oorspronkelijke sfeer van het Twentse familiebedrijf: persoonlijk, betrokken en gemotiveerd. Als landelijke organisatie opereren wij regionaal vanuit onze vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Amsterdam, Breda, Den Haag, Oosterwolde en Emmeloord. Onze oplossingen kom je (bijna) overal tegen: pretparken, musea, ziekenhuizen, restaurants, beachclubs, cafés, catering, slijterijen, juweliers en een diversiteit aan retailzaken. Naast kassa's en afrekensystemen leveren wij bijvoorbeeld loyaltysystemen, maar ook software waarmee je personeel kunt inplannen, snel inzicht hebt in kosten of bestaande systemen goed kunt koppelen aan andere pakketten en logistiek. Verder verzorgen we ook brede en specialistische (cashless) betaaloplossingen, zoals pin- en inhouse systemen.

Het bedenken van innovatieve oplossingen is een continu proces. Ontwikkelingen in het optimaliseren van gastbeleving, de 24-uurs economie, veranderend aankoopgedrag en niet op de laatste plaats nieuwe technologische toepassingen zorgen er tenslotte voor dat je continu moet innoveren om bij te blijven. Wij proberen de wensen van onze klanten daarom constant een stap voor te blijven. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, onze helpdesk, en de technische dienst in eigen beheer bieden wij zo zekerheid voor onze klanten.

Hier is dagelijks een team van 25 ontwikkelaars aan de slag. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar spelen we proactief in op vragen en signalen uit de markt. En dit alles straks hopelijk samen met jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg