user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Eijsink Afrekensystemen https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5156/ae18e52f9c7ba8a60261c26bdd683b25/
Platinastraat 25
7554NC Hengelo Overijssel NL

0880556677

Eijsink Afrekensystemen

Platinastraat 25, Hengelo

Eijsink Afrekensystemen
  • Eijsink Afrekensystemen
  • Hengelo
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0880556677
Bekijk ICT vacatures

Eijsink is d totaaloplosser voor de branches horeca, retail, catering, sport en zorg. En ondanks dat we inmiddels 200 medewerkers hebben, heerst hier nog steeds de oorspronkelijke sfeer van het Twentse familiebedrijf: persoonlijk, betrokken en gemotiveerd. Als landelijke organisatie opereren wij regionaal vanuit onze vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Amsterdam, Breda, Den Haag, Oosterwolde en Emmeloord. Onze oplossingen kom je (bijna) overal tegen: pretparken, musea, ziekenhuizen, restaurants, beachclubs, cafs, catering, slijterijen, juweliers en een diversiteit aan retailzaken. Naast kassas en afrekensystemen leveren wij bijvoorbeeld loyaltysystemen, maar ook software waarmee je personeel kunt inplannen, snel inzicht hebt in kosten of bestaande systemen goed kunt koppelen aan andere pakketten en logistiek. Verder verzorgen we ook brede en specialistische (cashless) betaaloplossingen, zoals pin- en inhouse systemen.

Het bedenken van innovatieve oplossingen is een continu proces. Ontwikkelingen in het optimaliseren van gastbeleving, de 24-uurs economie, veranderend aankoopgedrag en niet op de laatste plaats nieuwe technologische toepassingen zorgen er tenslotte voor dat je continu moet innoveren om bij te blijven. Wij proberen de wensen van onze klanten daarom constant een stap voor te blijven. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, onze helpdesk, en de technische dienst in eigen beheer bieden wij zo zekerheid voor onze klanten.

Hier is dagelijks een team van 25 ontwikkelaars aan de slag. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar spelen we proactief in op vragen en signalen uit de markt. En dit alles straks hopelijk samen met jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Eijsink Afrekensystemen? 4 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Innovatieve Java-ontwikkelaar junior/medior/senior omgeving Hengelo
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Eijsink Afrekensystemen - Hengelo
Front- end developer locatie Oosterwolde
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Eijsink Afrekensystemen - Hengelo
Communicatieve servicedeskmedewerker afdeling Winsale
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Eijsink Afrekensystemen - Hengelo
Communicatieve servicedeskmedewerker automatiseringsoplossingen afdeling Vectron
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Eijsink Afrekensystemen - Hengelo
24 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
ICT-servicemonteur, Den Haag (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een enthousiaste servicemonteur voor de regio Den Haag. Ga je voor dé oplossing in plaats van een oplossing? Ben je ..
Medewerker technische dienst, fulltime, Hengelo (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Heb je een technische opleiding afgerond en laat de ICT je in je vrije tijd niet los? Maak dan van je hobby je werk! Wij zijn, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een ..
Onderhoudsmonteur, starter, fulltime, regio Randstad (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een enthousiaste onderhoudsmonteur voor de regio Randstad. Ben jij preventief en creatief ingesteld? Heb jij technische ..
ICT-servicemonteur, Den Haag (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een enthousiaste servicemonteur voor de regio Den Haag. Ga je voor dé oplossing in plaats van een oplossing? Ben je ..
Systeem- en Netwerkbeheerder, Hengelo (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen   Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een fulltime Systeem- en Netwerkbeheerder voor ons interne ICT-netwerk met als standplaats het hoofdkantoor te ..
ICT consultant (POS) automatiseringsoplossingen, Amsterdam (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Houd je van afwisseling? De ene dag onze oplossingen implementeren bij een vakantiepark  in Noord-Holland en de volgende dag een training geven aan personeel van een ..
Communicatieve servicedeskmedewerker automatiseringsoplossingen Hengelo OV (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Heb je recentelijk een technische opleiding afgerond en laat de ict je in je vrije tijd niet los? Maak dan van je hobby je werk! Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek ..
ICT-consultant Vectron, Hengelo (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Klanten blij maken met onze oplossingen, daar gaat je bloed sneller van stromen! Eijsink groeit snel, dus we zoeken steeds meer consultants die zorgen dat klanten precies ..
Systeem- en Netwerkbeheerder (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een fulltime Systeem- en Netwerkbeheerder voor ons interne ICT-netwerk met als standplaats het hoofdkantoor te Hengelo. ..
Technisch IT Specialist, Hengelo (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Je hebt passie voor IT en weet technische processen snel te doorgronden. Je bent niet bang om als pionier nieuwe paden te bewandelen op gebied van Windows-configuraties en ..
Front-end developer Oosterwolde of Hengelo (vervuld)
Pool Communicatie Vind jij het leuk om prachtige designs naar gebruiksvriendelijke websites en webshops te vertalen? Hebben HTML, CSS en JavaScript geen geheimen voor je? Sta je open voor een ..
Back-end developer Oosterwolde of Hengelo (vervuld)
Pool Communicatie Pool Communicatie groeit hard. We zijn daarom op zoek naar een ervaren Back-end developer die er energie van krijgt om ons eigen CMS, CMSBlocks, steeds verder uit te breiden ..
ICT servicemonteur, regio Amsterdam (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een enthousiaste servicemonteur voor de regio Amsterdam. Ga je voor dé oplossing in plaats van een oplossing? Ben je ..
Communicatieve servicedeskmedewerker automatiseringsoplossingen Hengelo OV (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Heb je recentelijk een technische opleiding afgerond en laat de ict je in je vrije tijd niet los? Maak dan van je hobby je werk! Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek ..
Gedreven en ervaren ICT-consultant (Den Haag) (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Klanten blij maken met onze prachtige oplossingen, daar gaat je bloed sneller van stromen! Eijsink groeit snel, dus we zoeken steeds meer consultants die zorgen dat klanten ..
ICT-consultant Hengelo (OV) (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Ter uitbreiding van het team zijn we voor ons hoofdkantoor te Hengelo op zoek naar een ICT-consultant. Wat ga je doen? In samenspraak met de verkoopadviseur adviseer je de..
DevOps engineer die zijn grenzen wil verleggen, Hengelo OV (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Op je twaalfde zette je zelf je eerste pc in elkaar. Dankzij een middagje puzzelen pakt de robotgrasmaaier van de buren inmiddels ook jouw voortuin mee. En als we je een ..
Servicedeskmedewerker kassa-automatisering (POS) Hengelo (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Ben jij die communicatieve powerhouse, ICT-held en remote-servicedeskundige die we zoeken? Reageer dan snel op deze vacature: we zoeken een  fulltime ..
Servicedeskmedewerker ICT Hengelo (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Ben jij die communicatieve powerhouse, ICT-held en remote-servicedeskundige die we zoeken? Reageer dan snel op deze vacature: we zoeken een fulltime servicedeskmedewerker op ..
ICT consultant kassa (POS)- automatisering (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Ter uitbreiding van het team zijn we voor ons hoofdkantoor te Hengelo op zoek naar een ICT-consultant. Jouw rol als ICT-consultant In samenspraak met de verkoopadviseur ..
JAVA ontwikkelaar: een innovatieve en creatieve persoonlijkheid (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Het ontwikkelen van innovatieve en eigen oplossingen is een continue en dagelijks proces bij Eijsink. Naast het innoveren van bestaande oplossingen is Eijsink volop bezig met ..
Servicedesk medewerker, automatiseringsoplossingen (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Heb je recentelijk een technische opleiding afgerond en laat de ICT je in je vrije tijd niet los? Maak dan van je hobby je werk! Wij zijn, ter uitbreiding van ons team, op ..
ICT consultant, automatiseringsoplossingen (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Houd je van afwisseling? De ene dag onze oplossingen implementeren bij een vakantiepark in het zuiden en de volgende dag een training geven aan personeel van een trendy ..
ICT consultant - automatiseringsoplossingen (vervuld)
Eijsink Afrekensystemen Houd je van afwisseling? De ene dag onze oplossingen implementeren bij een beachclub in Scheveningen en de volgende dag een training geven aan personeel van een poppodium? ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Hengelo