user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Multiplied https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5076/4a64d913220fca4c33c140c6952688a8/
Juliana van Stolberglaan A 69
2595CB Den Haag Zuid-Holland NL

070-2124615
Multiplied
Score: 7.1
Stemmen: 2

Multiplied

Juliana van Stolberglaan A 69, Den Haag

Multiplied
  • Multiplied
  • Den Haag
  • 1 - 10 medewerkers
  • 070-2124615

Multiplied is een werving en selectiebureau dat PHP programmeurs ondersteunt die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en een vaste baan willen. Dit doen wij in opdracht van bedrijven die met de ontwikkeltaal PHP werken en ons vragen hun ICT vacatures in te vullen.
Hierbij zijn wij gefocust op de bemiddeling van backend en frontend ontwikkelaars.

Onze klanten zijn ondernemingen die gebruik maken van Drupal, Magento, Zend, Symfony2.0 en andere bekende frameworks en CMS systemen. Er werken vaak meerdere programmeurs bij deze bedrijven en zij gaan serieus met code om.

Wij werken bijvoorbeeld voor internetbureaus, E-commerce bedrijven, software development bedrijven, affliate marketing bedrijven en de top 500 van Nederland die eigen development afdelingen met developers hebben. Wij werken niet voor detacheringsbedrijven en andere dienstverlenende ondernemingen.

Vanuit een groeiende ergernis van PHP developers over de overvloed aan schriftelijke vacatures die op het vakgebied van development te vinden zijn, hebben wij besloten om met www.phppiraten.nl te beginnen. Op de website phppiraten worden de vacatures van onze klanten weergegeven in video, zodat jij als PHP programmeur ook echt een beeld krijgt van het bedrijf en de functie waarop je solliciteert.

Multiplied selecteert anders dan onze zogenaamde concurrenten; wij bekijken vanuit jouw persoonlijke situatie als PHP ontwikkelaar waar je heen wilt de komende jaren. Wij houden rekening met je persoonlijke situatie, primaire secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk de doorgroeimogelijkheden van de onderneming.

Werken bij Multiplied? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
24 vervulde ICT vacatures
Symfony2.0 developer High traffic websites in Rotterdam (vervuld)
Multiplied Deze sportieve ontwikkelclub bestaat al zeker 4 jaar en heeft een indrukwekkend portfolio aan domeinnamen, waaronder enkele marktleiders in de woon, hypotheek en online job ..
Lead Developer PHP high traffic software in Hoofddorp (vervuld)
Multiplied Deze software onderneming die een eigen product extern heeft laten ontwikkelen heeft de keus gemaakt om de software intern te laten programmeren. Het bedrijf heeft inmiddels ..
Het PHP gedicht van Amsterdam (Zend Framework high traffic) (vervuld)
Multiplied Voor deze vaste ontwikkelclub ben ik op zoek naar ware PHP Gup, het bedrijf is hard gegroeid en absoluut nog niet vermoeid, wat hier uit voortvloeit is een nieuwe vacature met..
Python / Django developer in Haarlem (High traffic) (vervuld)
Multiplied Wij ontwikkelen hoogstaande high traffic websites en webapplicaties in Haarlem, dit doen wij met een enthousiast team van 20 PHP en 5 Python/Django programmeurs. Wij zijn ..
Medior PHP developer (symfony2.0, high traffic) in rotterdam (vervuld)
Multiplied Voor een innovatief bedrijf met 12 man, die een aantal grote online high traffic websites hebben, ben ik op zoek naar een Medior PHP developer met affiniteit met Symfony2.0 en..
Symfon2.0 developer in Leiden internetbureau voor BMW en rabobank (vervuld)
Multiplied Een klein en informeel internetbureau in Leiden is op zoek naar versterking. Het bureau ontwikkeld maatwerk applicaties, websites, native apps en grote online tools voor ..
Medior PHP ontwikkelaar in Roosendaal (vervuld)
Multiplied In de regio van Roosendaal werkt dit bedrijf aan toonaangevende software, ze hebben de afgelopen jaren al een aantal awards gewonnen met de in eigen huis ontwikkelde software...
Symfony2.0 developer high traffic webontwikkeling in Utrecht (vervuld)
Multiplied Deze onderneming heeft meerdere eigen web concepten in de markt gezet en is naast de Nederlandse markt ook actief in Engeland, Duitsland, België en Frankrijk. Met miljoenen ..
High traffic webdevelopment in Utrecht Medior Symfony2.0 migratie (vervuld)
Multiplied Wil jij meebouwen aan een nieuw systeem welke gebouwd gaat worden in Symfony2.0, wil jij aan de slag met technieken als, SCRUM, Design patterns, Git, JSON, ReSTful web ..
High traffic PHP ontwikkelaar in Utrecht (Test driven development (vervuld)
Multiplied Ik ben voor een grote klant die een aantal grote high traffic websites heeft ontwikkeld in Utrecht op zoek naar een Medior-Senior PHP ontwikkelaar, het bedrijf heeft een ..
Javascript Programmeur gezocht Amsterdam ( Backbone.js, Git) (vervuld)
Multiplied Dit bedrijf ontwikkeld een aantal grote websites en voor deze organisatie ben ik nu op zoek naar een javascript programmeur met passie voor frontend, het bedrijf staat goed ..
Senior PHP ontwikkelaar Amsterdam, Symfony2.0 2 dagen thuiswerken (vervuld)
Multiplied Wij zijn een van de grotere bedrijven met eigen websites in Nederland en hebben hierdoor echt uitdaging te bieden en je kan als programmeur switchen tussen de verschillende ..
Senior PHP developer in Amsterdam (High traffic) NoSQL, Symfony2.0 (vervuld)
Multiplied Toonaangevend bedrijf in de regio van Amsterdam is op zoek naar een goede Senior ontwikkelaar PHP. Gelet op de grote kwantiteit aan data dat moet worden gegenereerd ligt er ..
Javascript developer Amsterdam (high traffic web) backbone.js (vervuld)
Multiplied Dit bedrijf heeft echt het beste te bieden op Senior Javascript vlak, je mag aan de slag gaan met de nieuwste technieken en methodieken als Frontend Developer. Dit bedrijf ..
PHP backend developer in Amsterdam high traffic (3m+) (vervuld)
Multiplied Jij gaat werken aan meer dan 10 grote high traffic websites met meer dan 3 miljoen bezoekers per website. Het bedrijf is een van de toonaangevende high traffic spelers in ..
Medior PHP developer in Eindhoven (educatieve software development (vervuld)
Multiplied Wij zijn een stabiel groeiend development bedrijf wat zich focust op de ontwikkeling van educatieve software voor grote klanten als Walt Disney en BMW. Wij bouwen altijd ..
PHP Piraten wie wilt hier verdienen gouden ducaten in Amsterdam (vervuld)
Multiplied Deze PHP piraat is op zoek naar goede code wonders in Amsterdam, het bedrijf waar ik nu voor op zoek ben, ontwikkeld voor grote klanten diverse websites, mobiele websites, ..
Software architect PHP in Amsterdam gezocht (vervuld)
Multiplied Wij hebben een aantal grote high traffic affliate kanalen ontwikkeld in eigen beheer. Samen met onze partners vermarkten wij onze dienstverlening. Inmiddels heeft ons bedrijf ..
Rotterdam PHP olie en gas industrie (Subversion / Doctrine) (vervuld)
Rotterdam Dit bedrijf levert diensten binnen de olie en gas wereld aan Shell, Total en BP, de onderneming is de afgelopen jaren stormachtig gegroeid en is nu ter uitbreiding van het ..
Sharepoint developer Utrecht 15 man aansturen binnen zorg (vervuld)
Utrecht Deze ontwikkelclub (geen detachering) is inmiddels hard gegroeid en bestaat 120 man, ze werken inmiddels intensief samen met Microsoft en ontwikkelen ook producten met dit ..
Frontend Ontwikkelaar (javascript/.Node.js ontwikkelaar Amsterdam (vervuld)
Amsterdam Ons development team is op zoek naar een gedreven frontend ontwikkelaar met minimaal 3 jaar professionele ervarnig. Wij bouwen vanuit onze passie aan een aantal grote high ..
High traffic systeem met 100.000 visitors in Rotterdam PHP koning (vervuld)
Rotterdam Wil jij gaan werken aan een uitgebreid systeem, welke door 100.000 consumenten in Rotterdam wordt gebruikt, In een team van 5 PHP developers ga je aan de slag, onze ..
PHP developer in Rotterdam voor BMW en Apple werken? (vervuld)
Rotterdam PHP developer gezocht in Rotterdam, die graag voor grote merken wilt gaan werken als BMW, Apple en McDonalds, dit middelgrote internetbureau is op zoek naar 2 goede backend ..
PHP programmeur, high traffic applicaties in Nijmegen (vervuld)
Multiplied Mijn opdrachtgever is een bedrijf van formaat die de afgelopen jaren is opgestoomd in de vaart der e-commerce bedrijven. De onderneming is gegroeid naar een totaal van 20 man,..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag