user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

ItaQ B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5066/bdb3c278f45e6734c35733d24299d3f4/
Laan van Vredenoord 25
2289DA Rijswijk Zuid-Holland NL

070 415 2000
ItaQ B.V.
Score: 10.0
Stemmen: 2

ItaQ B.V.

Laan van Vredenoord 25, Rijswijk

ItaQ B.V.
  • ItaQ B.V.
  • Rijswijk
  • 11 - 50 medewerkers
  • 070 415 2000

DE TRUSTED ADVISOR IN INTERIM PROFESSIONALS INTERIM MANAGEMENT

ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van Itaq hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Werken bij ItaQ B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
60 vervulde ICT vacatures
SAP HR Consultant (vast dienstverband) (vervuld)
ItaQ B.V. Verantwoordelijk voor het functioneel applicatie beheer en de implementatie van nieuwe functionaliteiten binnen de SAP HR modules en de SAP Portal ESS & MSS. De ..
SAP Basis Consultant (vast dienstverband) (vervuld)
ItaQ B.V. Verantwoordelijk voor het technisch beheer van SAP, BW & Portal. Ervaring met verschillende platformen & databases zoals MS, Linux, SQL, Oracle. De activiteiten ..
Programmamanager (vervuld)
ItaQ B.V. Onze klant staat voor een opdracht: Hoe zorgen we ervoor dat GEO Toekomst (in haar context) op 30 juni 2014 opgeleverd wordt en in bedrijf gesteld kan worden, waarbij de ..
Senior Technisch Beheerder hardware (vervuld)
ItaQ B.V. Als Senior ICT Expert Hardware beschik je over meerjarige ervaring en specialistische kennis van beheer en over de inzet van hardware beheer. Je vervult een essentiële rol ..
Technisch Applicatiebeheerder (vervuld)
ItaQ B.V. Onze klant gaat een aantal centrale omgevingen opbouwen waarin tooling voor gebruikers en beheerders aangeboden wordt. De omgeving is gebaseerd op XenDesktop en XenApp. De ..
SAP Basis Consultant (Detavast) (vervuld)
ItaQ B.V. Verantwoordelijk voor het technisch beheer van SAP, BW & Portal. Ervaring met verschillende platformen & databases zoals MS, Linux, SQL, Oracle. De activiteiten ..
SAP Basis Consultant (vervuld)
ItaQ B.V. Voor ons relaties in de Randstad zijn we per direct op zoek naar een SAP Basis Consultants. Juist nu innovatie en kostenbesparingen aan de orde van de dag zijn en bedrijven ..
Mitel specialist (vervuld)
ItaQ B.V. Bij onze eindklant lopen op dit moment er diverse trajecten om de huidige Mitel omgevingen (4.x en 5.x) uit te faseren en een actuele Mitel omgeving (6.x conform OT2010) op te..
Licentiebeheerder (vervuld)
ItaQ B.V. Licentie management is een specifieke vorm van contractmanagement. Nadat de contractmanager een nieuwe licentie overeenkomst heeft afgesloten zal de licentiemanager zorgdragen..
Afdelingshoofd ICT (vast) (vervuld)
ItaQ B.V. Bij de klant werken ongeveer 2000 medewerkers verspreid over verschillende locaties. In het komende jaar zullen er veranderingen plaats vinden en worden er nieuwe clusters ..
Adviseur Gebruiksbeheer (vervuld)
ItaQ B.V. Je draagt bij aan het beheer van de processen en systemen van onze eindklant. Zo help je processen uniformeren, vereenvoudigen en standaardiseren om het werk van collega’s ..
Infrastructuur consultant (vervuld)
ItaQ B.V. Bij deze organisatie moet het transitiepad naar de toekomstige infra omgeving nog bepaald worden. Om dit te kunnen bepalen moet er een goede inventarisatie van de huidige ..
Project Manager Oracle EBS Outsourcing (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een IT Project Manager met inhoudelijke Oracle EBS kennis. - Je gaat de outsourcing van een Oracle EBS omgeving begeleiden. - ..
Siebel CRM Implementatie medewerker / consultant (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze opdrachtgever in de telecom zijn wij op zoek naar een Siebel CRM implementatie medewerker / consultant. Je gaat meehelpen het nieuwe CRM systeem te implementeren en..
Applicatie Consultant Webhosting (vervuld)
ItaQ B.V. Het Beheerteam van onze klant vraagt een ervaren Medior Applicatie Consultant Webhosting voor het schrijven van Puppet recepten om hun te ondersteunen bij het upgraden van het..
Functioneel Beheerder Tridion (vervuld)
ItaQ B.V. Als Functioneel Beheerder van Tridion ben je de schakel tussen de gebruikersorganisatie en IT. Je zult regelmatig om de tafel zitten met de systeemeigenaar en ..
Technisch Specialist Migratie JBoss (vervuld)
ItaQ B.V. Binnen de organisatie moet een migratie plaatsvinden van Aqualogic naar JBoss...
Medewerkers ICT Servicedesk (vervuld)
ItaQ B.V. Het ondersteunen van gebruikers via e-mail en telefoon Luisteren en doorvragen naar de melding van de klant Classificeren van de melding en bepalen van de prioriteit ..
Jira Consultant (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Jira consultant. Er wordt reeds gebruik gemaakt van Jira binnen de Scrum ontwikkelteams. Ze gaan de plugin ‘Structure’ ..
Agile Test Manager Telecom (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze opdrachtgever in de telecom zijn wij op zoek naar een test manager. De testmanager moet in voorkomende gevallen ook als projectmanager kunnen acteren om oa de ..
Agile End-to-End Test Manager Telecom (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze opdrachtgever in de telecom zijn wij op zoek naar een End-to-End Agile test manager. Voor een nieuw te ontwikkelen propositie wordt binnen een agile / scrum ..
Informatie analist met Solvency2 kennis (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze eindklant in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een Informatie Analist met Solvency 2 ervaring/kennis. Als informatie analist ben je o.a. ..
Senior Informatie Analist ICT (vervuld)
ItaQ B.V. In een voorbereidende/vooronderzoek fase zal invulling moet worden gegeven aan (a) het gestelde ‘wat’, ‘waarom’ en ‘hoe’ van het project en (b) een gezamenlijk ..
CRM Telecom Agile Business Analyst (vervuld)
ItaQ B.V. Telecom. Omgeving CRM Portal. Werkzaamheden: - aanpassingen/business wensen beschrijven, bv klantaanpassingen - Story Owner rol vervullen in scrumteam..
Technisch Projectleider (vervuld)
ItaQ B.V. Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een Technisch Projectleider. De technisch projectleider is verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in het project. Om ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rijswijk