user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Offective BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5056/2654d1a3f16bf62d0dc4f91fa3ec9377/
Westmolendijk 71
2985XJ Ridderkerk Zuid-Holland NL

06-53280531
Offective BV
Score: 10.0
Stemmen: 2

Offective BV

Westmolendijk 71, Ridderkerk

Offective BV
  • Offective BV
  • Ridderkerk
  • 1 - 10 medewerkers
  • 06-53280531

Wij bieden een alles in n online oplossing om bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen: boekhouding, relatie-, taak-, personeel- en projectmanagement, en nog veel meer.

Offective is een combinatie van de woorden Office en Effective. Deze twee woorden kenmerken ook meteen hetgeen we doen en hetgeen we willen bereiken. Offective heeft als doel alle verschillende programmas die bedrijven gebruiken om hun processen te organiseren en te onderhouden te bundelen tegen een lage prijs, volgens de nieuwste technieken en voorbereid voor de toekomst. Geen gegevens meer dubbel invoeren en een totaalbeeld van uw bedrijf vanuit n punt. Zo wordt bedrijfsvoering effectief. Offective, voor effectieve office software.

Wij geloven dat software niet ingewikkeld hoeft te zijn. De reden dat veel kleine zelfstandigen hun facturen nog in Word/Excel maken heeft er vaak mee te maken dat de software in de markt teveel inleertijd vraagt. Ons doel met Offective was een softwarepakket te maken waarvoor geen handleiding geschreven behoeft te worden omdat het eenvoudig en intutief is in gebruik.

Cloud. Wij geloven in webapplicaties en onze oplossingen zijn dan ook alleen als cloud oplossing verkrijgbaar. Onze software is niet geprogrammeerd maar gemodelleerd. Door onze modelgedreven aanpak zijn we beter en sneller en hebben we een technologische grote voorsprong op vele andere aanbieders. Met de laatste en revolutionaire technieken is Offective gebouwd en wordt er nog steeds aan Offective gebouwd.

Werken bij Offective BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Ervaren & gedreven MENDIX ontwikkelaar specialist regio Ridderkerk (vervuld)
Offective BV Offective is een vooruitstrevende organisatie die het gelijknamige product Offective op de markt brengt gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit totaalpakket bestaat ..
Junior (IT) consultant met power en lef (vervuld)
Offective BV Wie zijn wij Offective is een onderneming welke een eigen administratief platform heeft ontwikkeld. Dat platform bied een alles in één online oplossing om bedrijfsvoeringen..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Ridderkerk