Contact

Veerman ICT Services B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/fef6d9d13f1cb2745618081167e516beb76833d5c157c344.jpg
Helium 8
4751XB Oud Gastel Noord-Brabant NL

0165561953
Veerman ICT Services B.V.
Score: 8.0
Stemmen: 4

Veerman ICT Services B.V.

Vacatures & Werken bij Veerman ICT Services B.V.

Veerman ICT Services B.V.

Veerman ICT geeft je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen

Wij zijn jong, innovatief en gezellig! Vanuit ons moderne kantoor in Oud Gastel werken we dagelijks aan interessante oplossingen voor opdrachtgevers uit heel het land. De informele sfeer binnen het team zorgt voor een prettige werkomgeving waarin iedereen gelijk is. Zelfstandigheid wordt beloond met verantwoordelijkheden en wie met goede ideeën komt mag ze waar maken.

Werkwijze
Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker van Veerman ICT goed in je vel zit. Naast een leuke werkplek met Sonos geluidssysteem, hebben we ook (ergonomisch) goede werkplekken. Alle stoelen zijn naar wens verstelbaar en de bureaus zijn voorzien van dubbele schermen. Wekelijks ontvangen we van de boer een kist vers fruit en tussen de middag staat de tafel voor je gedekt. Gezamenlijk lunchen is wel zo gezellig als je het ons vraagt.

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten in een van de mooie cafs van Roosendaal komen we samen om de balans op de maken van de afgelopen maanden en de plannen voor de komende periode te bespreken. Na het serieuze gedeelte is er natuurlijk ruimte voor ontspanning onder het genot van een hapje en een drankje!

Tot slot bieden we je de mogelijkheid (deels onder werktijd) te sporten op kosten van Veerman ICT. Beweging is belangrijk vinden wij, zeker wanneer je veel op kantoor werkzaam bent.

Veerman ICT Services B.V. Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures